Perşembe 19.07.2018
Son Güncelleme: Perşembe 19.07.2018

ANTBİRLİK’e kalite onayı

ANTALYA Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (ANTBİRLİK) tarafından üretilen zeytinyağı, yapılan muayene ve tam kapasiteli laboratuarda yapılan analizlerde 0.5 asit oranıyla kalitesini ispatladı. ANTBİRLİK Genel Müdürü Hasan Yıldız, "Kendi bahçelerimizde tamamen doğal şartlarda yetiştirdiğimiz zeytinleri, aynı gün fabrikamızda sıktırmamızın da kalitemize büyük katkısı oluyor" diye konuştu.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.