Ejder meyvesi turşusu kavanoza girdi
MÜHENDİS TURŞUCU
18 yıldır restoran işlettikten sonra 8 yıl önce turşuculuğa başlayan Hazar, rengarenk turşularını restoranındaki reyonlarda sergilemeye başladı. Doğal olması nedeniyle il dışından da talebin olduğu turşulara hamile kadınlar da büyük ilgi gösteriyor. Turşulardan lahana, biber, salatalığın talep gördüğü işletmede fiyatlar 20 ile 250 TL arasında değişiyor. Hazar, 10 gün sonra olgunlaşacak olan ejder meyvesi turşusunu 30 TL'den satışa çıkaracak.
EN SON HABERLER
- 1 Antalya Open’da şampiyon belli oldu
- 2 İlk yarının karnesi
- 3 Maçta gözler Amılton’da olacak
- 4 HEDEF 3’TE 3 YAPMAK
- 5 Avrupa’da yaşam tecrübesi fırsatı
- 6 Sulama birlikleri güç birliği yaptı
- 7 Batık gemi parça parça çıkartılıyor
- 8 Taşıt kiralamada ceza yeniliği
- 9 Çiftçi gözünü göğe çevirdi
- 10 Hedef 7.5 milyon turist