Elde kalan mantar salamura oluyor
ÖZELLİĞİ SERT OLMASI
Mantarla ilgili pazar sıkıntısı olduğunu da belirten Eser, "Korkuteli üretimin yüzde 65 ile yüzde 68'ine hakim durumda. Korkuteli mantarının önemli bir özelliği var. Özellikle diğer illerde yetişen mantarlara göre rakımdan ve hava koşullarından dolayı bizim kültür mantarımızın yapısı daha sert. Kültür mantarı virüse karşı yüksek protein içeriyor. Bu nedenle vatandaşlarımız kültür mantarı tükensin. Bağışıklık sistemi için yararlı" diye konuştu.
EN SON HABERLER
- 1 Antalya Open’da şampiyon belli oldu
- 2 İlk yarının karnesi
- 3 Maçta gözler Amılton’da olacak
- 4 HEDEF 3’TE 3 YAPMAK
- 5 Avrupa’da yaşam tecrübesi fırsatı
- 6 Sulama birlikleri güç birliği yaptı
- 7 Batık gemi parça parça çıkartılıyor
- 8 Taşıt kiralamada ceza yeniliği
- 9 Çiftçi gözünü göğe çevirdi
- 10 Hedef 7.5 milyon turist