Aksaray’da Yemek Fabrikalarına Gıda Güvenliği Toplantısı
İl müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda firma yetkilisi ve personeli katılırken, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bestami Zabun, gıda güvenliğinin çok önemli olduğunu söyledi. Zabun, gıda güvenliği ve halk sağlığının korunmasının önemine vurgu yaparak, bu konuda hazır yemek üretimi yapan firmalara çok büyük sorumluluk düştüğünü belirtti. Konuşmanın ardından Gıda ve Yem Şube Müdürü İlhan Akbal tarafından gıda mevzuatı, yemek üretiminde dikkat edilecek hususlar, zehirlenme vakaları ve alınacak önlemler ile güvenilir gıda ve gıda güvenilirliği konularında sunum gerçekleştirdi.
AKSARAY İLÇELERİ
Tüm Aksaray HaberleriAKSARAY HAVA DURUMU
29 Mayıs 2024 Çarşamba25 º
25 º / 9 ºEN SON HABERLER
- 1 Halk otobüsündeki dehşet kamerada
- 2 Hasandağı tırmanışında yaralandı, helikopterle kurtarıldı
- 3 Güzellik salonuna uyuşturucu operasyonu: İşletmeci çift gözaltında
- 4 Aksaray’da bal cinsi piton yılanı ele geçirildi
- 5 20 yaşındaki sürücü kazada öldü
- 6 Nargile kafede sema gösterisi yaptılar: Bu gösteri büyük tepki topladı
- 7 Aksaray’da sağanak felaketi: 13 kişi kurtarıldı
- 8 Servis minibüsleri çarpıştı: 13 yaralı
- 9 Aksaray’da marketten16 bin TL çalan şüpheli tutuklandı
- 10 Türkiye-Güney Kore Kardeşlik Mahallesi Konteyner Kent’in açılışı gerçekleştirildi