Giriş Tarihi: 20.11.2013 10:02

20.11.2013 Aktivite Rehberi

Günün en güzel 3 meşgalesi

Mutfakta kendinizi geliştirmeye ne dersiniz?

Şef Cenk Akkaya ile Dünyadan Kırmızı Et Lezzetleri
20 Kasım 2013 19:00

Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi, İstanbul Şef Cenk Akkaya, kırmızı et severler ile 4 ayrı et pişirme tekniği ve 4 ayrı ülke mutfağından leziz tarifler paylaşıyor.

Vietnam Et Salatası
Carne Cruda (Şefin demosu) italya
Izgara Bonfile, kereviz püresi ve Chimichurri Sos ile Arjantin
Fas Usulü Kuzu İncik, Cevizli Kuskus ile

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.