20.11.2013 Aktivite Rehberi
Günün en güzel 3 meşgalesi
Şef Cenk Akkaya ile Dünyadan Kırmızı Et Lezzetleri
20 Kasım 2013 19:00
Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi, İstanbul Şef Cenk Akkaya, kırmızı et severler ile 4 ayrı et pişirme tekniği ve 4 ayrı ülke mutfağından leziz tarifler paylaşıyor.
Vietnam Et Salatası
Carne Cruda (Şefin demosu) italya
Izgara Bonfile, kereviz püresi ve Chimichurri Sos ile Arjantin
Fas Usulü Kuzu İncik, Cevizli Kuskus ile
EN SON HABERLER
- 1 Türkiye'den yardım seferberliği
- 2 İsrail’in yalanları elinde patladı! Gazze soykırımını böyle örtbas etmeye çalıştılar: Her şey sahte çıktı
- 3 İsrail'in etki ajanları devrede! Adım adım katliamı aklamaya çalıştılar: Nevşin Mengü, İbrahim Haskoloğlu, Oğuzhan Uğur...
- 4 McDonald’s’tan İsrail askerlerine ücretsiz yemek desteği! Sosyal medyadan boykot çağrısı
- 5 Adet kanaması kaç gün sürer? Normal adet sıklığının ne kadar olması gerekir?
- 6 Ayak mantarından korunmak için dikkat edilmesi gerekenler: Ayak mantarı nasıl önlenir?
- 7 Tırnak mantarı nasıl geçer? Tırnak mantarını ne öldürür, ilaçları nelerdir?
- 8 Rihanna hamile mi? Rihanna'dan aile büyükleri anısına düzenlediği gecede şok hareket!
- 9 Okula başlayan çocuklarda fonolojik ve artikülasyon bozukluklarına dikkat!
- 10 Victoria Beckham isyan etti! Victoria Beckham eşi David Beckham'dan şikayetçi...