Türk kahvesi eşliğinde öğrencilerle sohbet Georgetown'da başladı
Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu (TADF) ABD toplumunun genç nesil üyeleriyle etkileşimi kuvvetlendirmek amacıyla hayata geçirdiği “Turkish Coffee Chats with Future Leaders” (Geleceğin Liderleri ile Türk Kahvesi Sohbetleri) temalı etkinliklerin ilkini Georgetown Üniversitesi'nde gerçekleştirdi.
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği faaliyete, TÜSiAD Washington Temsilcisi Barış Ornarlı, Turkish Coalition of America Proje Direktörü Zeynep Güven, American Turkish Council'dan Büyükelçi James Holmes ve Büyükelçiliğimiz temsilcileri de katıldı.
Kongre Üyesi Ed Whitfield etkinlik boyunca öğrencilerle Türkiye hakkında görüş ve tecrübelerini paylaşarak karşılıklı Türk kahvesi içtiler. Kongre üyesine etkinlik sonunda TADF tarafından Türk Kahvesi seti hediye edildi. İlaveten, öğrencilere TADF hakkında detaylı bilgi aktarıldı.
Program. GUTSA öğrenci derneği, Türk Amerikan Dernekleri Kurulu ( ATAA) ve Institute of Turkish Studies ile beraber gerçekleştirildi.
(USASABAH)
EN SON HABERLER
- 1 Burning Man müzik festivali bu yıl da iptal edildi
- 2 ABD'de cezaevinde isyan! Camları kırıp böyle bağırdılar
- 3 Aracıyla ABD Kongresi önündeki barikata çarptı
- 4 ABD'de flaş iddia! Yardım çekleri silah alımına gitti
- 5 Bitcoin ATM’leri artık benzin istasyonlarında
- 6 Deb Haaland kabineye giren ilk Amerikan yerlisi oldu
- 7 ABD’de katliam gibi kaza: 15 ölü
- 8 ‘Üç kardeş ülkenin dayanışması sürecek’
- 9 Amerikan yerlilerinin Cherokee isyanı
- 10 Donarak ölüme 100 milyon dolarlık dava