Perşembe 24.01.2013

Map ambalaj uygulanıyor

Ali Uyanık, İslami usullere göre kesilen kırmızı etlerin hem mağazalarına hem de otel, restoran gibi işletmelere verildiğini kaydederek, "Şu anda tesisimizde günlük 20 ton civarında çiğ et işliyoruz. Kapasitemiz her geçen gün artıyor. Kırmızı etlerimiz için NASA'nın bulduğu bir sistem olan MAP ambalajı uyguluyoruz. Özel makine aracılığıyla et bu özel ambalaja konuluyor, altında suyunu çekmesi için özel bir ped bulunuyor. Makine ambalajın içindeki havayı alıp, sağlığa kesinlikle zararı olmayan gıda gazını basıyor. Bu ambalajla aldığınız eti 14 gün boyunca buzdolabında tutabiliyorsunuz" dedi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.