Son Güncelleme: Cuma 25.01.2013
Ciğer ve kebap lezzete dönüşüyor
Tandoğan'da hizmet veren Akdeniz Ciğer&Kebap, özellikle lezzetin peşinden gidenlerin vazgeçemediği adreslerden biri
"BÜTÜN ÜRÜNLER GÜNLÜK GELİYOR"
Akdeniz Ciğer&Kebap İşletme Müdürü Muhammet Yağcı, tüm ürünlerin günlük alındığı belirterek, "İşletmemizde oğlak ve kuzu ciğeri kullanıyoruz. Bu etleri sabah erken saatte temin ediyoruz. Taze taze şişlere takılan ciğerler konukların masalarına servis ediliyor. Sadece sızma zeytinyağı kullanıyoruz" dedi.
TATLININ ADI KÜNEFE
Mekanda tatlı olarak künefe servis ediliyor. Peyniri ve tereyağı Hatay'dan getirtilen künefe taze taze pişirilerek konukların masalarına ulaşıyor. Serpme kahvaltı da sunulan mekanda bol meyveli reçellerin dikkat çekiyor. Paket servis hizmeti de veriliyor.
TAŞ FIRINDA PİŞİYOR
Ciğer ve Adana kebabın yanı sıra taş fırında yapılan pide çeşitleri, lahmacun da konukların beğenisine sunuluyor. Açık mutfak konseptiyle hizmet verilen restoranda, hijyen ön planda tutuluyor. Konuklar, sipariş verdikleri ürünlerin nasıl bir ortamda pişirildiğini görme fırsatı buluyor.
EN SON HABERLER
- 1 FETÖ’cülerin sağlık dernekleri durmuyor
- 2 Hizmet aşkıyla dolu dolu iki yıl
- 3 Sağlık vatandaşın ayağında
- 4 Sosyal belediyecilikte ilkleri yaşattık
- 5 Mamak caddesi ışıl ışıl
- 6 Mamak’ta GES Atağı
- 7 Emektar stadyum yeni yüzüne kavuşacak
- 8 Mamak Belediyesi’nden engellilere özel hizmet
- 9 Mamak tarım üssü
- 10 Mamak yeşile büründü