Erzurum'dan gelen lezzet
Erzurum'un ünlü dönercisi artık Ankara'da da hizmet vermeye başladı. Dönerci Hacıbaba Erzurum, kendine has döneri ve kadayıf dolması ile ön plana çıkıyor
TADI HİÇ DEĞİŞMEDİ
Kaliteden ödün vermeden yarım asırdır ayakta kalan marka, şimdi ikinci kuşağın elinde yoluna devam ediyor. Markayı üç kardeşin bugünlere getirdiği anlatan firma sahiplerinden Recai Emeç, 2014 yılında 50'inci yıllarını kutlayacaklarını belirterek, "Yıllardır Erzurum'a gelen turistlerin uğrak yeri olmamızın yanı sıra lezzetli dönerimizle tüm Türkiye'de adımızı duyurduk. Ankara'ya şube açmayı uzun zamandır planlıyorduk. Şimdi ise Ankaralılar'a Erzurum dönerini yeme imkanı veriyoruz" dedi.
TÜM ÜRÜNLER YÖRESEL
Erzurum'da 1200 metrekarelik bir alana sahip olan mekan, Ankara'da hem geniş iç salonu hem de bahçesiyle konuklarına rahat bir ortam sunuyor. Dönerin eti ise Erzurum'da yetişen mor koyun ırkından hazırlanıyor. Etin ağır kokusunun hissetmediğiniz bu dönerin ekmeği ve yanında servise sunulan cacık da yine yörede ev mayasıyla yapılıyor. Mekanda servise sunulan tüm ürünler Erzurum'dan Ankara'ya getiriliyor.
KADAYIF DOLMASI
Sadece Erzurum'a has döner servisi yapılan mekanda tatlı yemek isteyenler için de kadayıf dolması bulunuyor. 30 yıldır aynı yerden ürünlerini satın aldıklarının hatırlatan mekan sahibi Recai Emeç, kalitenin ve lezzetin hiçbir zaman bozulmamasının nedenlerinden birini de bu olduğunu belirtiyor. Mekanın yakın mesafelere de paket servis hizmeti bulunuyor.
EN SON HABERLER
- 1 FETÖ’cülerin sağlık dernekleri durmuyor
- 2 Hizmet aşkıyla dolu dolu iki yıl
- 3 Sağlık vatandaşın ayağında
- 4 Sosyal belediyecilikte ilkleri yaşattık
- 5 Mamak caddesi ışıl ışıl
- 6 Mamak’ta GES Atağı
- 7 Emektar stadyum yeni yüzüne kavuşacak
- 8 Mamak Belediyesi’nden engellilere özel hizmet
- 9 Mamak tarım üssü
- 10 Mamak yeşile büründü