Giriş Tarihi: 11.4.2013

Çölyaklılar için pasta yapıyorlar

Okuldaki öğretmenler ile öğrenciler sürekli yeni ürünler ortaya çıkarmaya çalışıyor. En son gluten içeren yiyeceklerden uzak durmaları gereken çölyaklı hastalar için yaş pasta üretildi. Arpa, buğday, çavdar ve mısır ununda bulunan gluten nedeniyle dışarıda satılan unlu yiyecekleri tüketemeyen çölyak hastalarının da "pasta" yemesini hedefleyen öğrenciler, uzun süredir üzerinde çalıştıkları pastayı ortaya çıkardı.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.