Cumartesi 13.04.2013

Halk Ekmek'ten büfelere belge

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Türkiye Fırıncılar Federasyonu'nun düzenlediği "Hijyen Kursu"nu başarıyla tamamlayan 420 Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Büfesi işletmecisine, törenle "Hijyen Eğitim Belgesi" verildi. Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar, hijyen konusunun ekmeğin üretim aşamasından başlayıp tüketicilere ulaşmasına kadar geçen aşamaları kapsadığını söyledi.
"ELDİVEN KULLANIN"
Ali İlkbahar, işletmecilerden dikkat etmelerini istediği konuları şöyle sıraladı: "Hijyen zinciri bozulmadan size ulaştırdığımız ekmeği satarken mutlaka eldiven kullanın. Kesinlikle ekmek için kullandığınız eldivenle para alıp vermeyin. Elden ele sürekli dolaşan paranın en kirli bir meta olduğunu asla unutmayın. Sizden bir başka ricam da fabrikamızda sürekli yıkanan ekmek kasalarını kirlenmemeleri için dükkan dışına çıkarmayın." Ankara Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Muhsin Temel ise kursun önemine değinerek, Ankara'da ekmek sektöründe toplam 30 bin kişinin çalıştığına dikkat çekti.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.