Çarşamba 22.05.2013

Leziz tatlar

Resepsiyon öncesi Sheraton Otel'in mutfağında Norveç yemeklerinin tanıtımı için etkinlik düzenlendi. Otelin Başaşçısı Zeki Açıköz ve Norveçli Şef konuklar için somon hazırladı. Aynı zamanda Açıköz ile Büyükelçi Kanavin, geleneksel Türk lezzeti çiğ köfteyi, somon kullanarak balık etiyle buluşturdu. Birlikte mutfağa giren ve bol bol çiğ köfte yoğuran ikili, renkli görüntüler oluşturdu. Açıköz'ün öğrettiği yoğurma tekniğini başarıyla uygulayan Büyükelçi, kıvamının kontrol edilmesi için çiğ köftenin tavana atılmasını şaşkınlıkla izledi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.