Çarşamba 26.06.2013

Ramazan öncesi gıda denetimi

Ramazan ayı öncesinde gıda kollarında çalışan işletmelere göz açtırılmıyor

Ankara İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Ramazan öncesi gıda kollarında çalışan işletmelerde hareketliliğin arttığını göz önünde bulundurarak, tüketicilerin herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için denetimlerini sıklaştırdı. İl Müdürü Muhsin Temel, Ramazan'da sofraların donatıldığına, gıda ürünlerinin üretim ve satışında hareketlilik yaşandığına dikkati çekerek, "Sofralarda güvenilir gıdaların bulunmasını sağlamak amacıyla gerekli stratejiyi belirleyerek çalışmalara başladık" dedi.
ÜRETİCİLER TİTİZ OLMALI
Ramazan ayında toplu iftarların da yapılacağına işaret eden Temel, şöyle konuştu: "Özellikle, toplu iftarların yapıldığı yerler ve buralara yemek sağlayan şirketler, fırınlar, lokantalar, sahurda açık bulanan yerlere denetimleri artıracağız. Aynı zamanda et ve et ürünleri, üt ve süt ürünleri, tatlı ve pastacılık ürünleri üretimi yapan yerlerdeki denetimler de sıklaştırılacak. rtan üretim nedeniyle hijyen konusunda aksamalar meydana gelebilir. Bu konuda üreticilerimiz titiz olmalı."

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.