Ramazan öncesi gıda denetimi
Ramazan ayı öncesinde gıda kollarında çalışan işletmelere göz açtırılmıyor
ÜRETİCİLER TİTİZ OLMALI
Ramazan ayında toplu iftarların da yapılacağına işaret eden Temel, şöyle konuştu: "Özellikle, toplu iftarların yapıldığı yerler ve buralara yemek sağlayan şirketler, fırınlar, lokantalar, sahurda açık bulanan yerlere denetimleri artıracağız. Aynı zamanda et ve et ürünleri, üt ve süt ürünleri, tatlı ve pastacılık ürünleri üretimi yapan yerlerdeki denetimler de sıklaştırılacak. rtan üretim nedeniyle hijyen konusunda aksamalar meydana gelebilir. Bu konuda üreticilerimiz titiz olmalı."
EN SON HABERLER
- 1 FETÖ’cülerin sağlık dernekleri durmuyor
- 2 Hizmet aşkıyla dolu dolu iki yıl
- 3 Sağlık vatandaşın ayağında
- 4 Sosyal belediyecilikte ilkleri yaşattık
- 5 Mamak caddesi ışıl ışıl
- 6 Mamak’ta GES Atağı
- 7 Emektar stadyum yeni yüzüne kavuşacak
- 8 Mamak Belediyesi’nden engellilere özel hizmet
- 9 Mamak tarım üssü
- 10 Mamak yeşile büründü