Günün menüsü
MALZEMELER
YAPILIŞI
Sıcak suyu tencereye alalım. Yoğurt ve unu çırpıp üzerine limon suyunu ilave edelim. İlk etapta, soğuk su koyalım, karıştıralım. Daha sonra sıcak su ilave edip karıştıralım. Tencereye koyalım. İçine et suyunu da katıp, kaynamaya bırakalım. Daha sonra incecik kıydığımız brokolileri ekleyelim. İnce kıydığımız kabak ve tuzunu de koyalım. Brokoli ve kabak pişince ocaktan alalım. Servise sunacağımız zaman, tereyağını eritip brokoli çorbasının üzerine dökelim.
PEYNİRLİ TAVUK
MALZEMELER
YAPILIŞI
Öncelikle soğanları piyazlık doğrayalım, tencereye alalım. Küp doğranmış tavuk eti ve sıvıyağı ilave edip sote edelim. Üzerine doğranmış mantarı ilave edip kavuralım. Doğranmış biberi ekleyelim. Karıştırarak kavurmayı sürdürelim. Hellim peynirini küp doğrayıp yemeğe katalım, kavurmaya devam edelim. Küp doğradığımız domates ve biberiyeyi ekleyelim. Tuzu ve baharatlarını ayarlayıp pişmeye bırakalım.
EN SON HABERLER
- 1 FETÖ’cülerin sağlık dernekleri durmuyor
- 2 Hizmet aşkıyla dolu dolu iki yıl
- 3 Sağlık vatandaşın ayağında
- 4 Sosyal belediyecilikte ilkleri yaşattık
- 5 Mamak caddesi ışıl ışıl
- 6 Mamak’ta GES Atağı
- 7 Emektar stadyum yeni yüzüne kavuşacak
- 8 Mamak Belediyesi’nden engellilere özel hizmet
- 9 Mamak tarım üssü
- 10 Mamak yeşile büründü