Pazar 11.08.2013

Karadeniz lezzetleri Çakraz Restaurant'ta

Balgat'taki Çakraz Restaurant, Karadeniz mutfağını Ankaralılar'ın ayağına getiriyor. Mekan, balık tutkunlarının uğrak noktası oldu

Ankara'da Balgat'ta hizmet veren, yakında Öveçler'de ikinci şubesini açmaya hazırlanan Çakraz, Başkentliler'in ayağına Karadeniz'i getiriyor. 1996 yılında Amasra'da aile şirketi olarak balıkçı açan Erhan Erduran, kaliteli hizmeti Ankaralılarla da buluşturdu. Erduran, turizmin canlanmasıyla mekana büyük ilginin arttığını anlatarak, "Başkent'ten ve birçok ilden gelen kişiler dönmek istemiyordu. Kalacak yer sorunu vardı. 2002'de otel kurma kararı aldık. Otelin alt katını ise balıkçı olarak hizmete soktuk" dedi.

YOLCULUk BAŞLADI
2009 yılına kadar bu şekilde hizmet veren Çakraz'in hikayesi daha sonra Ankara'ya uzandı. O yıl Balgat'ta şube açma kararı alan Erduran, "Ankara'daki restorana gelen kişiler Karadeniz mutfağına yatkın. Balığın yanında farklı taleplerde bulundular. Biz de Ali Usta ile tanıştık. Daha sonra Çakraz'ı balık restoranının yanı sıra Karadeniz mutfağının da lezzetlerini sunan bir yer haline getirdik" diye konuştu.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.