Pazartesi 07.10.2013

Kantinde çiğ et için yasak

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, okul kantinlerinden yararlanan çocukların ve gençlerin sağlıklı bir şekilde beslenmelerinin sağlanabilmesi amacıyla bir genelge yayımladı. Yüksel, "Bulaşıcı hastalıklar ile gıda zehirlenmeleri büyük ölçüde gıda güvenliği kurallarına uyulmadan üretilen, satışa veya tüketime sunulan maddeler nedeniyle yaşanıyor" dedi. Okul çağındaki çocukların, gençlerin sağlıklı ve dengeli bir şekilde beslenmelerinin sağlanabilmesi amacıyla özellikle kantinlerde hijyenik şartların oluşturulması gerektiğine dikkat çekilen genelgede, kantinlerde çiğ et ve ürünlerinin hiçbir şekilde bulundurulmayacağına, bu ürünlerin pişirilerek dahi kantinde satışa sunulmayacağına yer verdi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.