Giriş Tarihi: 3.12.2013

Trilye'nin Meze Yolculuğu rafta

Gurme Süreyya Üzmez, ikinci kitabında "Trilye'nin Meze Yolculuğu"nu anlatıyor

Başkent'te balık denince ilk akla gelen Trilye'nin sahibi gurme Süreyya Üzmez'in yeni kitabı piyasaya çıktı. Üzmez kitabını ve Trilye'yi SABAH Ankara'ya anlattı. Süreyya Bey "Türk mutfağının en büyük eksiklerinden biri yazılı eserin olmaması. Bu yüzden geleneksel mezelere ve yeni alternatiflere yöneldik. Restoran'da henüz menüde olmayan inovatif lezzetli mezeler yaptık" dedi.
Görsellik lezzete engel değil
Çocukluğundan beri deniz ve balıkla iç içe olan, gastronomi ile yemek kültürü üzerine birçok önemli çalışmaya imza atan Üzmez "Mezeleri görünüşe kurban etmedik. Hem lezzetli hem de görsel mezeler hazırladım. Kısa sürede Trilye'de de menüye girecek lezzetler oluşturduk. Geleneksel meze kültürüne bağlı kalarak bazı yenilikler yaptık" diye konuştu.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.