Trilye'nin Meze Yolculuğu rafta
Gurme Süreyya Üzmez, ikinci kitabında "Trilye'nin Meze Yolculuğu"nu anlatıyor
Görsellik lezzete engel değil
Çocukluğundan beri deniz ve balıkla iç içe olan, gastronomi ile yemek kültürü üzerine birçok önemli çalışmaya imza atan Üzmez "Mezeleri görünüşe kurban etmedik. Hem lezzetli hem de görsel mezeler hazırladım. Kısa sürede Trilye'de de menüye girecek lezzetler oluşturduk. Geleneksel meze kültürüne bağlı kalarak bazı yenilikler yaptık" diye konuştu.
EN SON HABERLER
- 1 FETÖ’cülerin sağlık dernekleri durmuyor
- 2 Hizmet aşkıyla dolu dolu iki yıl
- 3 Sağlık vatandaşın ayağında
- 4 Sosyal belediyecilikte ilkleri yaşattık
- 5 Mamak caddesi ışıl ışıl
- 6 Mamak’ta GES Atağı
- 7 Emektar stadyum yeni yüzüne kavuşacak
- 8 Mamak Belediyesi’nden engellilere özel hizmet
- 9 Mamak tarım üssü
- 10 Mamak yeşile büründü