Hobi olarak başladığı işte marka haline geldi
Bilişim sektöründen pastacılığa geçen Eylem Akgül Sunguroğlu, "Ankara Butik Pasta"yı kurdu. Sunguroğlu,"İçimde hep pastacılık vardı" diye konuştu
"5 YILLIK EMEK"
Uzun bir öğrenme sürecinin ardından şeker hamurunu keşfettiğini, İstanbul ve yurt dışında eğitimlere katıldığını söyleyen Sunguroğlu, fotoğrafçılık ve Photoshop'ta kendini geliştirdikten sonra blog ve Facebook'ta sayfa açtığını ifade etti. "Ankara Butik Pasta" markasıyla adını duyuran Sunguroğlu, "Beş yıl boyunca çok uğraştım ve şimdi emeğimin karşılığını alıyorum" diye konuştu.
'MALZEMELER YURT DIŞINDAN'
Şehir içi ve dışından birçok sipariş aldığını anlatan Sunguroğlu, "Butik pasta Türkiye'de yeni gelişen bir şey olduğu için çok ilgi var. Şeker hamurunu, kek ve kurabiye kalıplarını İstanbul'dan, gıda boyalarını da İngiltere'den getiriyoruz. Yurt dışından gelen ve bu alanda kurs veren kişilerin çalışmalarına katılıyorum" şeklinde konuştu.
EN SON HABERLER
- 1 FETÖ’cülerin sağlık dernekleri durmuyor
- 2 Hizmet aşkıyla dolu dolu iki yıl
- 3 Sağlık vatandaşın ayağında
- 4 Sosyal belediyecilikte ilkleri yaşattık
- 5 Mamak caddesi ışıl ışıl
- 6 Mamak’ta GES Atağı
- 7 Emektar stadyum yeni yüzüne kavuşacak
- 8 Mamak Belediyesi’nden engellilere özel hizmet
- 9 Mamak tarım üssü
- 10 Mamak yeşile büründü