Ankara tarımda başarılı bir il
ÜRÜN YELPAZESİ ÇOK
Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Muhsin Temel, özverili bir şekilde çalışarak üreten ve bu başarıyı gösteren çiftçilere teşekkür etti. Ankara'nın topografik yapısıyla çeşitli ürün yelpazesine sahip olduğuna dikkat çeken Temel, aspirinin yüzde 55'i, salataların vazgeçilmesi aysberg marulunun yüzde 55'i, kokusu ve tadıyla baharatların arasında özel yeri olan kimyonun yüzde 60'ının Ankara'da üretildiğini söyledi.
EN SON HABERLER
- 1 FETÖ’cülerin sağlık dernekleri durmuyor
- 2 Hizmet aşkıyla dolu dolu iki yıl
- 3 Sağlık vatandaşın ayağında
- 4 Sosyal belediyecilikte ilkleri yaşattık
- 5 Mamak caddesi ışıl ışıl
- 6 Mamak’ta GES Atağı
- 7 Emektar stadyum yeni yüzüne kavuşacak
- 8 Mamak Belediyesi’nden engellilere özel hizmet
- 9 Mamak tarım üssü
- 10 Mamak yeşile büründü