Ayaş Dutu tezgahtaki yerini almaya başladı
İYİ DEĞERLENDİRİN
İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muhsin Temel, Ankara'nın 4 bin tonun üzerindeki üretimiyle ilk 5 içerisinde yer aldığını söyledi. Dutun yumuşak bir meyve olması dolayısıyla saklama süresinin kısa olduğunu kaydeden Temel, bu nedenle dut tüketiminin hasat mevsimiyle sınırlı olduğunu belirtti.
EN SON HABERLER
- 1 FETÖ’cülerin sağlık dernekleri durmuyor
- 2 Hizmet aşkıyla dolu dolu iki yıl
- 3 Sağlık vatandaşın ayağında
- 4 Sosyal belediyecilikte ilkleri yaşattık
- 5 Mamak caddesi ışıl ışıl
- 6 Mamak’ta GES Atağı
- 7 Emektar stadyum yeni yüzüne kavuşacak
- 8 Mamak Belediyesi’nden engellilere özel hizmet
- 9 Mamak tarım üssü
- 10 Mamak yeşile büründü