Meşhur Konyalı Tandır Kebap
ELLE YENİLİYOR
Tandırın yanında süzme yoğurttan yapılmış yayık ayranın lezzeti ise tartışılmaz. Tatlı olarak ayva tatlısı, kaymaklı ekmek kadayıfı ve tahinli kabak tatlısı seçenekler arasında. Başkentliler'in yoğun ilgi gösterdiği, bürokrattan işadamlarına kadar müdavimleri olan 200 kişilik mekana, hafta sonları ortalama bin kişi geliyor. Tandırın özelliği, elle yenilmesi.
EN SON HABERLER
- 1 FETÖ’cülerin sağlık dernekleri durmuyor
- 2 Hizmet aşkıyla dolu dolu iki yıl
- 3 Sağlık vatandaşın ayağında
- 4 Sosyal belediyecilikte ilkleri yaşattık
- 5 Mamak caddesi ışıl ışıl
- 6 Mamak’ta GES Atağı
- 7 Emektar stadyum yeni yüzüne kavuşacak
- 8 Mamak Belediyesi’nden engellilere özel hizmet
- 9 Mamak tarım üssü
- 10 Mamak yeşile büründü