Çarşamba 22.10.2014

Halk Çerez ilk günden çocukların gözdesi oldu

Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası tarafından üretilen katkısız, doğal ve sağlıklı "Halk Çerez"in Halk Ekmek büfelerinde satışına başlandı. Hacettepe Üniversitesi, Ankara Halk Ekmek Fabrikası işbirliği, TÜBİTAK'ın desteği ile yağda kızartılmadan fırınlama yöntemiyle sağlıklı bir şekilde günlük taze ekmeklerden üretimi yapılan Halk Çerez, daha ilk günden özellikle çocukların büyük ilgisini çekti. Kakaolu dolgulu, sade dolgulu, tam buğday unlu, fıstık aromalı ve acı biber aromalı olmak üzere 5 farklı çeşidi bulunan Halk Çerez'in sade dolguluları 50, aromalı dolguluları ise 75 kuruştan satışa sunuldu. Halk Ekmek Genel Müdürü Ali İlkbahar, "Halk Çerez, Ankara genelinde bulunan tüm Halk Ekmek satış büfelerinde satışa sunuldu. 2015 yılından itibaren de Halk Çerez satışı için bayilikler verilecek" dedi.
İsrafı önlüyor
Yağda kızartılmadan, fırınlanarak pişirilen Halk Çerez'in bu yönüyle de oldukça iddialı olduğunu söyleyen İlkbahar, "Hacettepe Üniversitesi ve TÜBİTAK ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz çalışmayla Halk Çerez'i ürettik. Çöpe gidecek birçok ekmeğin israf olması engelleniyor" dedi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.