Anadolu'nun sırrı Kiva!
Anadolu mutfağını İstanbul'un ardından Ankara'ya getiren Kiva'nın ürünleri beğeniliyor
Her şey mevsiminde
Mevsiminde ve doğal ürünler kullanan Kiva, bu misyonla menüsünü ilkbahar- yaz ve sonbahar-kış dönemlerine uyarlıyor. Kiva'nın sonbahar ve kış için hazırladığı özel menüsünde, kuru erikli zeytinyağlı pırasa ve pastırmalı ıspanak mıhlama adından çokça söz ettirecek gibi görünüyor.
EN SON HABERLER
- 1 FETÖ’cülerin sağlık dernekleri durmuyor
- 2 Hizmet aşkıyla dolu dolu iki yıl
- 3 Sağlık vatandaşın ayağında
- 4 Sosyal belediyecilikte ilkleri yaşattık
- 5 Mamak caddesi ışıl ışıl
- 6 Mamak’ta GES Atağı
- 7 Emektar stadyum yeni yüzüne kavuşacak
- 8 Mamak Belediyesi’nden engellilere özel hizmet
- 9 Mamak tarım üssü
- 10 Mamak yeşile büründü