Salı 04.11.2014

Anadolu'nun sırrı Kiva!

Anadolu mutfağını İstanbul'un ardından Ankara'ya getiren Kiva'nın ürünleri beğeniliyor

Binlerce yıllık Anadolu Mutfağı'nı yaşatma gayretiyle İstanbul'dan yola çıkan ve Ankara'ya ulaşan Kiva, yeni menüsü ile kışa hazır. Kiva'nın açılışına cemiyet hayatının tanınmış isimleri katıldı. Anadolu Halk Mutfakları Derneği Başkanı Adnan Şahin, "Kiva'da Anadolu'nun derin kültürün izlerini sürüyoruz" diye konuştu.

Her şey mevsiminde

Mevsiminde ve doğal ürünler kullanan Kiva, bu misyonla menüsünü ilkbahar- yaz ve sonbahar-kış dönemlerine uyarlıyor. Kiva'nın sonbahar ve kış için hazırladığı özel menüsünde, kuru erikli zeytinyağlı pırasa ve pastırmalı ıspanak mıhlama adından çokça söz ettirecek gibi görünüyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.