Gıdada hijyen 'Sarnıç' demek
Sarnıç Gurme Restorant Patisserie, Türk ve dünya mutfağının örneklerini müşterilerine sunuyor
ULUSLARARASI KALİTE
Bir kültür haline gelen yiyecek ve içecek sektöründe, her zaman çağdaş ve kaliteli hizmet farkıyla öne çıkmayı hedefleyen Sarnıç'ta üretilen tüm yemeklerden alınan numuneler, bakteri üremesini kontrol edebilmek amacıyla, gıda mühendisleri tarafından muhafaza ediliyor. Sarnıç'ta TS EN 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve HACCP (Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları Yönetim Sistemi) sistemine uygun üretim yapılıyor.
EN SON HABERLER
- 1 FETÖ’cülerin sağlık dernekleri durmuyor
- 2 Hizmet aşkıyla dolu dolu iki yıl
- 3 Sağlık vatandaşın ayağında
- 4 Sosyal belediyecilikte ilkleri yaşattık
- 5 Mamak caddesi ışıl ışıl
- 6 Mamak’ta GES Atağı
- 7 Emektar stadyum yeni yüzüne kavuşacak
- 8 Mamak Belediyesi’nden engellilere özel hizmet
- 9 Mamak tarım üssü
- 10 Mamak yeşile büründü