Salı 16.12.2014

Gıdada hijyen 'Sarnıç' demek

Sarnıç Gurme Restorant Patisserie, Türk ve dünya mutfağının örneklerini müşterilerine sunuyor

Ankara Etlik'te Türk ve dünya mutfağının seçkin örneklerini sunan Sarnıç Gurme Restorant Patisserie, deneyimli kadrosu, kendine özgü konsepti, yemek ve toplantı salonları ile hizmet veriyor. Bin 300 metrekarelik tesisinde gıda mühendisi ve hijyen sorumluları denetiminde, modern ve hijyenik şartlarda, Avrupa Birliği standartlarına uygun üretim yapan Sarnıç Gurme Restorant Patisserie, günde 5 bin yemek üretebilme kapasitesine sahip.
ULUSLARARASI KALİTE

Bir kültür haline gelen yiyecek ve içecek sektöründe, her zaman çağdaş ve kaliteli hizmet farkıyla öne çıkmayı hedefleyen Sarnıç'ta üretilen tüm yemeklerden alınan numuneler, bakteri üremesini kontrol edebilmek amacıyla, gıda mühendisleri tarafından muhafaza ediliyor. Sarnıç'ta TS EN 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve HACCP (Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları Yönetim Sistemi) sistemine uygun üretim yapılıyor.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.