Giriş Tarihi: 29.12.2014

Balık Sevdası İngilizce'de

Trilye'nin Balık Sevdası kitabına balık ve deniz ürünlerine düşkün olan herkes gibi yabancı konukların da ilgisi olduğunu ifade eden Süreyya Üzmez, "Bu talebi karşılama adına kitabımı İngilizce olarak da yayınlama gereği duydum. Çünkü Trilye Restoran, Başkent'e gelen yerli ve yabancı misafirlerin uğrak yeri oldu" diye konuştu.
TANITIM ELÇİSİ OLDU
İlk kitabı olan Trilye'nin Balık Sevdası'nı İngilizce yayımlayarak yabancı balık severlerin beğenisine sunan Üzmez, "Yabancı müşterilerimiz bu başarının sırrını hep merak etti. Biz de Trilye'de balığın sanata dönüşme hikayesini anlattığımız bu eseri İngilizce yayımladık. Yabancı müşterilerimizin de çok ilgisini çekti" dedi. Trilye Restoran'ın Ankara'da yerleşik politikacıların, yabancı konuklarını ağırlamak için tercih ettiği ve uluslararası birçok ödüle layık görülen Başkent'in tanıtım elçisi olduğunu vurgulayan Üzmez'in ikinci kitabı "Trilye'nin Meze Yolculuğu", Yemek Kitapları Nobel'i olarak adlandırılan "Gourmand World Cookbook Awards"da Türkiye'nin en iyi "chefbook" kazananı oldu. Üzmez, "Balığı sunmak bir sanattır" diye konuştu.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.