Cuma 13.02.2015

Hacettepeli aşçılar festivalde beş ayrı ödüle değer görüldü

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞ- FED) ve Dünya Aşçılar Birliği (WACS) işbirliği ile 28-31 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenen 13'üncü Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali'nde Hacettepeli şeflerin başarısı dikkat çekti. Hacettepe Üniversitesi adına yarışan aşçılar, 5 kategoride 5 ayrı ödüle layık görüldü.

REKTÖR TUNCER'DEN TEBRİK

35 ülkeden 3600 yarışmacının katılımıyla gerçekleşen yarışmaya Hacettepe Üniversitesi'ni temsilen katılan şefler 5 kategoride yarıştı. Modern Türk Mutfağı Kategorisinde yarışan ve dünya ikinciliğine layık görülen Şef Ünsal Asav gümüş madalya ile ödüllendirildi. Yılın En İyi Aşk Yemeği Kategorisinde Gökhan Parlak, Balık Kategorisinde Hüseyin Kabaçalı, Restoran Tatlı Tabağı Kategorisinde İbrahim Karaer, dünya üçüncülüğüne layık görülerek bronz madalya ile ödüllendirildi. Kuzu Kategorisinde yarışan ve dünya dördüncüsü olan Hakan Akgün'e de liyakat ödülü (Merit) verildi. Başarılarından dolayı şefleri tebrik eden ve onlarla gurur duyduklarını söyleyen Hacettepe Üniversitesi Rektörü Murat Tuncer, şeflerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.