Son Güncelleme: Cumartesi 11.04.2015
'Mis' gibi Lezzet
Ankara'nın unlu mamullerde marka ismi olmayı başaran Mis Başak, restoran olarak da kentin yeni lezzet duraklarından biri haline geldi.
DEV ÜRETİM TESİSİ
Mis Başak'ın hikâyesinin 1980 yılında Dikmen'in Öveçler semtinde ekmek üretimi ile başladığını anlatan Genel Müdür Sarp Sünerim, "İlk aşama ekmek grubunda ürün yelpazesinin genişlemesi ile oldu. Sonra unlu mamuller ve yan ürün gruplarında çeşidi arttırarak seri üretime geçtik. 2005'te başlayan şubeleşme faaliyetleri bir süreç içerisinde hız kazanarak yaklaşık 14 şubeye ulaştık. Birçok kurum ve ile toptan satışlarımızla büyüme sürecimiz devam etti. 2010 yılında İvedik Organize Sanayi bölgesinde açtığımız 2 bin 700 metrekarelik dev üretim tesisiyle gücümüze güç kattık. Yeni dönemde kurumsallaşmamızı tamamlayıp bazı illere mağaza açılmayı ve franchise alt yapısını oluşturmayı istiyoruz. Kaliteden asla taviz vermememiz firmanın büyümesinin şifresi oldu" dedi.
YEMEDİĞİNİ YEDİRMİYOR
Türkiye'de hiçbir firmada bu kadar gelişmiş üretim parkuru bulunmadığını ifade eden Kurumsal Satış Müdürü Nihan Özdal, "Tüm ürünlerimizde seri üretim yapmaktayız. Bu da ürünlerimizin günlük ve taze olduğu anlamını taşıyor. Mis Başak yemediğini yedirmez. Yemediğimiz hiçbir şeyi üretmiyoruz. Tezgâhtaki ürünlerimiz büyük bir AR-GE çalışmasının eseridir. Mis Başak Fırın ve Mis Başak Mutfak olmak üzere iki tür konseptimiz var. Mutfak kısmımızda Erzurum'un yöresel yemeklerine yer verdik ve fasulyemizden etimize her malzemeyi Erzurum'dan getirmekteyiz. Su böreğimizin üretiminde kullanılan peynir ve diğer malzemeler de Mis Başak'a özel üretilmektedir" diye konuştu.
EN SON HABERLER
- 1 FETÖ’cülerin sağlık dernekleri durmuyor
- 2 Hizmet aşkıyla dolu dolu iki yıl
- 3 Sağlık vatandaşın ayağında
- 4 Sosyal belediyecilikte ilkleri yaşattık
- 5 Mamak caddesi ışıl ışıl
- 6 Mamak’ta GES Atağı
- 7 Emektar stadyum yeni yüzüne kavuşacak
- 8 Mamak Belediyesi’nden engellilere özel hizmet
- 9 Mamak tarım üssü
- 10 Mamak yeşile büründü