Pazar 12.04.2015
Son Güncelleme: Cumartesi 11.04.2015

'Mis' gibi Lezzet

Ankara'nın unlu mamullerde marka ismi olmayı başaran Mis Başak, restoran olarak da kentin yeni lezzet duraklarından biri haline geldi.

Başkent markası olarak ekmek üretimi ile hizmete başlayan Mis Başak, kısa zamanda müşterilerinin arzu ettiği lezzet ürünlerini hijyenden ödün vermeden, kalitesi onaylanmış malzemeler kullanarak Ankara'da 14 şubeye ulaştı. Unlu mamul çeşitlerinin yanı sıra restoran olarak da tüketicilerin beğenisini kazanan marka başkentlilerin öğlen yemeklerindeki yeni buluşma noktası oldu. Başkentin gurur kaynağı olan Mis Başak, börek çeşitlerinin, pasta ve kek çeşitlerinin, şerbetli tatlılar ve butik pastaların, Erzurum'un yöresel tatlarının bulunduğu mükemmel bir lezzet durağı. Ekmekte bile katkı ürünü kullanmayan Mis Başak doğal malzemelerle lezzetin tarifini yeniden yaparak müşterilerinin güvenini kazanıyor.

DEV ÜRETİM TESİSİ

Mis Başak'ın hikâyesinin 1980 yılında Dikmen'in Öveçler semtinde ekmek üretimi ile başladığını anlatan Genel Müdür Sarp Sünerim, "İlk aşama ekmek grubunda ürün yelpazesinin genişlemesi ile oldu. Sonra unlu mamuller ve yan ürün gruplarında çeşidi arttırarak seri üretime geçtik. 2005'te başlayan şubeleşme faaliyetleri bir süreç içerisinde hız kazanarak yaklaşık 14 şubeye ulaştık. Birçok kurum ve ile toptan satışlarımızla büyüme sürecimiz devam etti. 2010 yılında İvedik Organize Sanayi bölgesinde açtığımız 2 bin 700 metrekarelik dev üretim tesisiyle gücümüze güç kattık. Yeni dönemde kurumsallaşmamızı tamamlayıp bazı illere mağaza açılmayı ve franchise alt yapısını oluşturmayı istiyoruz. Kaliteden asla taviz vermememiz firmanın büyümesinin şifresi oldu" dedi.
YEMEDİĞİNİ YEDİRMİYOR
Türkiye'de hiçbir firmada bu kadar gelişmiş üretim parkuru bulunmadığını ifade eden Kurumsal Satış Müdürü Nihan Özdal, "Tüm ürünlerimizde seri üretim yapmaktayız. Bu da ürünlerimizin günlük ve taze olduğu anlamını taşıyor. Mis Başak yemediğini yedirmez. Yemediğimiz hiçbir şeyi üretmiyoruz. Tezgâhtaki ürünlerimiz büyük bir AR-GE çalışmasının eseridir. Mis Başak Fırın ve Mis Başak Mutfak olmak üzere iki tür konseptimiz var. Mutfak kısmımızda Erzurum'un yöresel yemeklerine yer verdik ve fasulyemizden etimize her malzemeyi Erzurum'dan getirmekteyiz. Su böreğimizin üretiminde kullanılan peynir ve diğer malzemeler de Mis Başak'a özel üretilmektedir" diye konuştu.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.