Çarşamba 09.12.2015

Başkentte marka rüzgârı esiyor

Ankara Ticaret Odası'nın (ATO) Ankara'yı marka kent hedefine yaklaştırmak ve başkentten küresel markaların çıkmasını teşvik etmek amacıyla organize ettiği Ankara Marka Festivali, marka isimleri ağırlamaya devam ediyor. ATO Reklam Marka ve Pazar Geliştirme Özel İhtisas Komisyonu'nun düzenlediği festivalde, Türkiye'de ve dünyada kendi alanında marka haline gelmiş çok sayıda konuşmacı söz aldı. Deneyimlerini paylaşan konuşmacıları, çok sayıda katılımcı ilgiyle izledi.
DENEYİMLERİNİ ANLATTILAR
"Et profesörü" olarak tanınan Günaydın Et Restoranları Kurucusu ve Yönetici Ortağı Cüneyt Asan, İstanbul'da bir gecekonduda başlayıp Türkiye'nin ünlü restoran markalarından Günaydın'a uzanan hayat hikâyesini anlattı. TOBB Yükseköğretim Meclisi Başkan Vekili ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Haluk Kalyoncu ise üniversitenin 4 bin 500 lisans öğrencisi, 200 öğretim üyesi ve 80 profesörü bünyesinde barındırdığını, bu rakamların ilk yıllarda hayal olduğunu söyledi. Festivalin ilk gününde tiyatro ve sinema oyuncusu Serhat Kılıç da bir konser verdi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.