‘Türk mısırında GDO yok’
Ankara Üniversitesi’nde yapılan bir araştırma mısırda GDO tartışmalarına yeni bir boyut getirdi
"AFLATOKSİN DÜŞÜYOR "
Bilim dergisi "Food and Nutrition Sciences"ta (Gıda ve Beslenme Bilimleri) yayınlanan araştırmada, 2013'te mısır numunelerin yüzde 7'sinde aflatoksin tespit edilirken, 2014'te bu oranın yüzde 1'in altında olduğu görüldü. Prof. Dr. Artık, bu düşüşte iyi tarım uygulamalarının da etkisi olduğunu ifade etti.
EN SON HABERLER
- 1 FETÖ’cülerin sağlık dernekleri durmuyor
- 2 Hizmet aşkıyla dolu dolu iki yıl
- 3 Sağlık vatandaşın ayağında
- 4 Sosyal belediyecilikte ilkleri yaşattık
- 5 Mamak caddesi ışıl ışıl
- 6 Mamak’ta GES Atağı
- 7 Emektar stadyum yeni yüzüne kavuşacak
- 8 Mamak Belediyesi’nden engellilere özel hizmet
- 9 Mamak tarım üssü
- 10 Mamak yeşile büründü