Cumartesi 04.06.2016

Gıda işletmelerine şok baskınlar

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, market, fırın, restoran ve pastane gibi işletmelerde gıda denetimi gerçekleştirdi

Ankara Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, market, fırın, restoran ve pastane gibi işletmelerde gıda denetimi yaptı. İl Müdür Yardımcısı Ergün Erol ve ekipler, ilk olarak bir marketteki meyve-sebze, ettavuk, unlu mamuller ve süt ürünleri reyonlarını denetledi. Ekipler, ürünlerin son kullanma tarihlerini, etiketlerini, ambalajlarını, ürünlerin vatandaş için sağlıklı olup olmadığını kontrol etti. Daha sonra bir unlu üretim yerini ve ürünlerini inceleyen ekipler, burada da hijyen koşulları, soğutucular ve personelin temizliğine baktı. Fırında da denetim yapan ekipler, gramaj ve hijyen kontrolü gerçekleştirdi. Erol, ramazan öncesinde denetimlerin artarak devam edeceğini söyledi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.