Ramazan çadırları dolup taştı
Yaklaşık 15 bin Ankaralı, ramazanın ilk gününde orucunu Büyükşehir Belediyesi’nin 9 ayrı noktada kurduğu iftar çadırlarında açtı. Vatandaşlar ezogelin çorba, İzmir köfteyi beğendi
4 KAP YEMEK
Önünde uzun kuyrukların oluştuğu iftar çadırlarında, 7'den 70'e her kesimden vatandaş, ilk günde "ezogelin çorbası, İzmir köfte, makarna ve Kemalpaşa tatlısından" oluşan bir mönüyle ağırlandı. EGO yemekhanesinde dev kazanlarda özenle, hijyen kuralları dikkate alınarak, gıda uzmanları gözetiminde pişirilen yemekler, iftar sofralarına, korunaklı şekilde, dumanı tüter vaziyette ulaştırıldı. Yemeklerin sunulduğu tek kullanımlık malzemeler, iftarın ardından, çevreyi kirletmeyecek şekilde, çöp torbalarına konularak toplandı. Ankara Büyükşehir Belediyesi, ramazan boyunca 9 ayrı merkezde kurulan iftar çadırlarında 4 kap yemekten oluşan iftar menüsü sunmaya devam edecek.
EN SON HABERLER
- 1 FETÖ’cülerin sağlık dernekleri durmuyor
- 2 Hizmet aşkıyla dolu dolu iki yıl
- 3 Sağlık vatandaşın ayağında
- 4 Sosyal belediyecilikte ilkleri yaşattık
- 5 Mamak caddesi ışıl ışıl
- 6 Mamak’ta GES Atağı
- 7 Emektar stadyum yeni yüzüne kavuşacak
- 8 Mamak Belediyesi’nden engellilere özel hizmet
- 9 Mamak tarım üssü
- 10 Mamak yeşile büründü