Pazartesi 04.07.2016

Açık büfeye dikkat

Koru Hastanesi Uzman Diyetisyeni Emel Öktem Güngör, bayram boyunca kalabalık ve çok keyifli aile yemeklerinin sık olması yenilen yemek miktarının kontrol edilememesi çeşitli sorunlara neden olduğunu belirterek, "Ramazan ayında 2 veya 3 öğüne düşen öğün sayısı Ramazan Bayramı'nın gelmesiyle kontrolsüz artırıldığında başta sindirim sistemi rahatsızlıkları olmak üzere hipertansiyon ve diyabet gibi hastalıkları tetiklemektedir"dedi. Güngör ayrıca, "Bayram tatilinin yaz aylarına gelmesiyle tatil olarak değerlendirilmek ve açık büfelerle beslenme alışkanlığımız kötü sonuçlar doğurmasın" diye konuştu.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.