Son Güncelleme: Perşembe 31.08.2017
Zabıtanın hijyen denetimleri sürüyor
ESNAFTAN DENETİME DESTEK
Zabıta Daire Başkanlığı Denetim Merkez Amiri Ömer Yay, bayram öncesinde tatlı tüketimlerinin arttığına dikkat çekerek, Ankara'daki imalathanelerde bayram öncesinde "hijyen" denetimlerinin sık aralıklarla sürdürdüklerini söyledi. Başkentteki baklava imalathanelerine yapılan denetimlerde üretim koşullarının genel anlamda "hijyenik" olduğunun görüldüğünü, ancak 2 ayrı iş yerinde tespit edilen olumsuzlukla ilgili gerekli yasal işlemin uygulandığını kaydeden Yay, Zabıta Koordinasyon Kurulu'nca koordineli bir şekilde tüm ilçelerde zabıta birimlerinin aynı denetimleri yaptığını kaydetti. Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerinin denetim yaptığı Maltepe semtindeki imalathanenin bağlı olduğu restoranın sahibi Adil Güloğlu, 1955 yılından bu tarafa baba mesleği olarak baklava, tatlı üretimi yaptığını söyledi. Baklavacılığı merhum babasından öğrendiğini, babasının kendisine; "Yiyemeyeceğin ürünü başkasına satamazsın" dediğini ve bu anlayışla yıllardır bu işi yaptığını ifade eden Adil Güloğlu, "Esnaf devamlı denetlensin ki kaliteli üretim yapan ile kalitesiz üretim yapan ayırt edilsin" diyerek Zabıtanın denetimlerine destek verdi.
EN SON HABERLER
- 1 FETÖ’cülerin sağlık dernekleri durmuyor
- 2 Hizmet aşkıyla dolu dolu iki yıl
- 3 Sağlık vatandaşın ayağında
- 4 Sosyal belediyecilikte ilkleri yaşattık
- 5 Mamak caddesi ışıl ışıl
- 6 Mamak’ta GES Atağı
- 7 Emektar stadyum yeni yüzüne kavuşacak
- 8 Mamak Belediyesi’nden engellilere özel hizmet
- 9 Mamak tarım üssü
- 10 Mamak yeşile büründü