Pazar 05.11.2017
Son Güncelleme: Cumartesi 04.11.2017

En çok israf hastanelerde

HALK Ekmek Genel Müdürü Ali İlkbahar, en çok ekmek israfının hastane, otel ve lokantalarda olduğunu belirtti. Ülke ekonomisi adına büyük rakamlara mal olan israfın önlenmesi için Ankara Halk Ekmek Fabrikası, iadesiz satış politikasının yanı sıra ürettiği roll ekmek, köy ekmeği, galeta unu, çorbalık galeta ve Halk Çerez gibi ürünlerle büyük çaba gösteriyor. Yılda 4 milyar ekmeğin israf edildiği Türkiye'de, bu israfın 1 milyardan fazlasının, İstanbul, Ankara ve İzmir'de olduğu bilgisini veren Halk Ekmek Genel Müdürü Ali İlkbahar, "Ekmeğin çöpe atılmasındaki faktörler; gereğinden fazla ekmek satın alınması ve satın alınan ekmeğin uygun koşullarda saklanmaması Ekmek israfının yüzde 70'i; yemekhaneli işyerleri, hastane, otel ve lokantalarda oluşuyor" dedi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.