Kahvaltı yaparken alışveriş de yapın
Gölbaşı’ndaki mandırasında el değmeden üretim yapan Kal Süt, Haymana Yolu’na açtığı restoran mağazada ise hem satış yapıyor hem kahvaltı imkanı sunuyor
PERA KENDE SATIŞ BAŞLADI
Firma sahibi Cihat Kalyoncu, fabrikalarının Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından verilen Hastalıktan Ari İşletme Belgesi sahibi olduğunu belirtti. Kalyoncu, "Geçtiğimiz yıl üretime başladığımız Gölbaşı'ndaki fabrikada 500 adet simental cinsi sağmal inek bulunuyor. Bu ineklerden elde ettiğimiz sütlerle yüzde 100 organik süt ürünleri elde ediyoruz. İlk başlarda bu ürünlerin toplu satışını gerçekleştiriyorduk. Şimdi kendi markamızı oluşturmak için perakende satışa da başladık. Haymana Yolu'na açtığımız mağazamızda bu ürünlerin satışını yapıyoruz. Müşterilerimiz burada aynı zamanda satışa sunduğumuz ürünlerden oluşan lezzetli kahvaltımızı da tatma imkanı buluyor" ifadelerini kullandı.
GÜNLÜK OLARAK EL DEĞMEDEN ÜRETİM
Satış mağazalarında ayrıca günlük taze köy yumurtasının da bulunduğunun altını çizen Kalyoncu, "Fabrikamızda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından verilen Hastalıktan Ari İşletme Belgesi bulunduruyoruz. Ürünlerimiz günlük olarak el değmeden üretiliyor ve koruyucu madde konulmadan satışa sunuluyor" şeklinde konuştu.
EN SON HABERLER
- 1 FETÖ’cülerin sağlık dernekleri durmuyor
- 2 Hizmet aşkıyla dolu dolu iki yıl
- 3 Sağlık vatandaşın ayağında
- 4 Sosyal belediyecilikte ilkleri yaşattık
- 5 Mamak caddesi ışıl ışıl
- 6 Mamak’ta GES Atağı
- 7 Emektar stadyum yeni yüzüne kavuşacak
- 8 Mamak Belediyesi’nden engellilere özel hizmet
- 9 Mamak tarım üssü
- 10 Mamak yeşile büründü