198 işletmeye gıda denetimi yapıldı

TARIM ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü ekipleri, başkentte 45'i üretim, 153'ü satış ve toplu tüketim yeri olmak üzere toplam 198 işletmede denetim yaptı. 15 kişilik ekip, Ankara'da zincir market, pastane ve restoranları denetledi. Denetimler sonucunda 184 işletmenin mevzuatlara uygun şekilde faaliyet gösterdiği belirlenirken, 11 işletmeye asgari teknik ve hijyenik şartlarda tespit edilen eksiklikler için süre verildi. Denetimler kapsamında 14 işletmede ise olumsuzluk tespit edildi.
Bu web sitesinde çerezler kullanılmaktadır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

"Tamam" ı tıklayarak, çerezlerin yerleştirilmesine izin vermektesiniz.