Pursaklar’ın organik balı: PURBAL
PROLİN DEĞERİ 716
KAYAHAN Ocak "Belediyemizin uygulamasına arıcılık sertifikamız ile babam ve ben başvurduk. Çekiliş sonucunda kazandığımız 3 adet arılı kovanı mevcut arılarımızın yanına yerleştirdik. A Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin 2019 yılında Akyurt'tan alınan verilerle yaptığı laboratuvar araştırmasının sonuçlarına göre balın yüzde 82'si geven bitkisinden oluşuyor. örnek vermek gerekirse, en çok bilinen Anzer balının prolin değeri 1300'lerde iken, Akyurt'un geven balının prolin değeri 716'dır"ifadelerini kullandı
EN SON HABERLER
- 1 FETÖ’cülerin sağlık dernekleri durmuyor
- 2 Hizmet aşkıyla dolu dolu iki yıl
- 3 Sağlık vatandaşın ayağında
- 4 Sosyal belediyecilikte ilkleri yaşattık
- 5 Mamak caddesi ışıl ışıl
- 6 Mamak’ta GES Atağı
- 7 Emektar stadyum yeni yüzüne kavuşacak
- 8 Mamak Belediyesi’nden engellilere özel hizmet
- 9 Mamak tarım üssü
- 10 Mamak yeşile büründü