Mutfaklarımızdan eksik etmediğimiz sucukları okuyucularımız için araştırdık. Avrupa ve Almanya’da en çok satılan sucuk markalarını siz okuyucularımız için mercek altına aldık. Almanya’nın konusundaki en saygın laboratuvarlarından birisi olan Pieldner Enstütüsü’nde mutfağımızın vazgeçilmezi olan sucuklar Sabah Avrupa için incelendi. Kullanılan etler, sağlık koşullarına uygunluk ve temizlik gibi akla gelebilecek tüm konular değerlendirildi.\n\n\n\nAraştırmanın ilginç sonuçları Perşembe gününden itibaren Sabah Avrupa ile birlikte.\nYediği ürünlerin kalitesine önem verenlerin bu yazı dizisini kaçırmaması gerekiyor. Sucuk dosyası bugün Sabah gazetesinde.\n\n
\nDEV SUCUK ARAŞTIRMASI YAZI DİZİSİ :
\n \n\n - Sucuklarımızda atık et var mı?
\n - Üreticilerin bir standard yanlışları veya eksikleri var mı?
\n - Kaliteyi fiyat belirliyor
\n
\n