Giriş Tarihi: 13.07.2017 12:14

Sözde belgesellerle karalamaya devam

Sözde belgesellerle karalamaya devam

Türkiye karşıtları, karalama kampanyasına şimdi de hazırladıkları belgeseller devam ediyor

Türkiye'yi karalamak isteyenler ve hainler, şimdi hazırladıkları belgesellerle Almanları, 15 Temmuz'un FETÖ'cülerin darbe girişimi olmadığına inandırmak istiyor.

ARD televizyonu ile Fransız ve Alman ortak televizyonu Arte, hazırladıkları belgesellerle FETÖ'cüleri nasıl koruduklarını ortaya koydu.

ARD, darbe girişimi gecesinden görüntüler verip objektif yayıncılık yapıyormuş izlenimi verirken, belgeselinin ortalarında röportaj yaptığı kişiler üzerinden 15 Temmuz'un kontrollü darbe girişimi olduğu izlenimi vermeye kalktı.

Arte ise biri Cumhurbaskanı Erdoğan'ın hayatını anlatan iki belgesel yayınladı.

HAİN BAŞROLDE

Arte'nin ikinci belgeselini firari Can Dündar Katja Deiss ile birlikte hazırladı. Dündar, belgeselde magduru oynarken, hakkında 44 yıl hapis istemi bulunan Suruç eski Belediye Baskanı Orhan Sansal'ı da belgeselinde konusturdu. Yesiller Partili eski Milletvekili Memet Kılıç da afişinde bu iftira dolu röportaja ev sahipliği yaptı.