Pazartesi 13.11.2017 00:00

Tavuk etine dikkat edin!

Almanya'da yapılan bir araştırmada tavuk etinin Kampilobakter isimli bir bakteri taşıdığı ve bu bakterinin bağırsak iltihabı riskine neden olabileceği açıklandı.
Robert Koch Enstitüsü'nün yaptığı açıklamaya göre, risk faktörlerinin engellenmesi halinde vakaların üçte biri önlenebilir. Bakterinin ishal ve ateş belirtileri göstererek, hastalığa neden olduğu vurgulandı.
Cengiz PARLAYAN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.