Pusu kurularak öldürülmüştü! Miras kavgası katili ortaya çıkardı
Würzburg kentinde 1999 yılında işlettiği lokalde pusu kurularak öldürülen Edip Saraç’ın katili bir miras kavgası sonrası ortaya çıktı. Zanlının kızı, gelinlere altın dağıtılınca babası ile kardeşini ele verdi.
Almanya'nın Würzburg kentinde 5 Ocak 1999 günü Türk-Alman Dostluk Derneği lokalinde kurşun yağmuruna tutularak öldürülen Edip Saraç'ın katil zanlısı Tahir K. (67) ile oğlu Lokman'ın (49) yargılanmasına başlandı. Cinayetin ardından gözaltına alınan ancak delil yetersizliğinden serbest bırakılan babayı kızı ihbar etti.
Geçen yıl Tahir K.'nin kızı, aile içindeki sırları gün yüzüne çıkardı. İddialara göre, babasının aile mirası olan altın takıların gelinlere de dağıtmasından rahatsız olan kızı, polise giderek babası ve kardeşi hakkında ifade verdi. Davada bir tanık ise Tahir K.'nın‚ "Artık bu parayı istemiyorum. Kan dökülmeli" sözlerini hatırlattı.
EN SON HABERLER
- 1 Almanya'da bıçaklı saldırı: 1 ölü, 2 yaralı
- 2 Almanya’daki öğrencilerden Fransa’daki öğrencilere destek!
- 3 Avrupa'da doğal gaz fiyatları 2022'den bu yana en yüksek seviyesinde
- 4 İtalya'da hava trafik kontrol sisteminde arıza! Uçuşlar azaldı
- 5 Fransa'da İsrail yanlısı kadına hapis cezası: Eylemcilere silah doğrulttu
- 6 Sosyal Demokrat Parti milletvekili Ahmetovic'in dokunulmazlığı kaldırıldı
- 7 Belçika'da Batı Nil virüsü: 2 ölü
- 8 Fransa'daki lise eylemlerinin bilançosu: 8 bine yakın gözaltı, 26 tutuklu
- 9 Almanya'da tren istasyonlarında alkol tamamen yasaklandı: Yolculuklar daha güvenli hale gelecek
- 10 AB liderleri Brüksel’de toplandı: Kritik başlıklar masada