Türk ve Alman dernekleri ortak projeler geliştirdi
Bremerhaven’de Türk ve Almanların ortak projelerde buluşması, sorunların çözülmesi ve iki toplum arasındaki diyaloğun arttırılması amacıyla bir toplantı düzenlendi. Toplantıda Türk-Alman Dernekleri bir araya geldi.
Almanya'nın Bremerhaven kentinde faaliyet gösteren Türk-Alman dernekleri, önemli konuları ele almak ve ortak çözümler üretmek amacıyla bir araya geldi. Toplantıya Alevi Kültür Derneği, DİTİB Bremerhaven, IGMG Bremerhaven ve Bremerhaven İslami Kültür Merkezi temsilcileri katıldı.
Dernekler, toplumsal uyumun güçlendirilmesi, ortak projelerin hayata geçirilmesi ve bölgedeki Türk-Alman toplumunun ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapılması konusunda görüş alışverişinde bulundu.
Katılımcılar, bu tür toplantıların toplumsal dayanışma ve iş birliği için büyük önem taşıdığını vurguladı. "Birlikte çok şey başarabilir ve toplumumuzu güçlendiren köprüler kurabiliriz" diyen dernek temsilcileri, ortak diyaloğun devam ettirilmesi gerektiğinin altını çizdi.
EN SON HABERLER
- 1 Brüksel'deki protestolarda 150 kişi gözaltına alındı
- 2 Fransa’daki öğrenci eylemleri Almanya’ya taşındı
- 3 Berlin’de dikkat çeken koalisyon adımı: Üç parti hükümet görüşmelerine hazırlanıyor
- 4 Almanya'da bıçaklı saldırı: 1 ölü, 2 yaralı
- 5 Almanya’daki öğrencilerden Fransa’daki öğrencilere destek!
- 6 Avrupa'da doğal gaz fiyatları 2022'den bu yana en yüksek seviyesinde
- 7 İtalya'da hava trafik kontrol sisteminde arıza! Uçuşlar azaldı
- 8 Fransa'da İsrail yanlısı kadına hapis cezası: Eylemcilere silah doğrulttu
- 9 Sosyal Demokrat Parti milletvekili Ahmetovic'in dokunulmazlığı kaldırıldı
- 10 Belçika'da Batı Nil virüsü: 2 ölü