Son Güncelleme: Pazartesi 18.05.2015 11:11
Burhaniyeli Lokantacıdan Keşkek Günü
Burhaniye de, belediye, lokantacıların zeytinyağlı yemeklere ağırlık vermelerini isterken, lokantacılar da ilgiyi artırmak için yöresel ev yemeklerine yöneldi. Köfteci Gürcan Ersoy da, haftanın bir gününü keşkek günü olarak belirledi. 3 kuşaktan bu yana köfteci olduğunu anlatan 37 yaşındaki Gürcan Ersoy,” Yöremizdeki düğünlerin sevilen yemeklerini hazırlamaya başladık. Bunların başında keşkek yemeği geliyor. Keşkeği, pirinç pilavı ve nohutla birlikte servis ediyoruz. Keşkek günü olduğunu da lokantanın camına yazarak duyuruyoruz. Ayrıca, oğlak tandır, işkembe yahni, Arnavut ciğeri ve kuru fasulye de hazırlıyoruz. Bunun yanı sıra ızgara köfte çeşitlerimiz var. Her gün 4 çeşit çorba hazırlıyoruz. İşimizi severek yapıyoruz” dedi.
BALİKESİR İLÇELERİ
- Karesi
- Gömeç
- İvrindi
- Ayvalık
- Erdek
- Edremit
- Savaştepe
- Burhaniye
- Balya
- Susurluk
- Dursunbey
- Altıeylül
- Bandırma
- Sındırgı
- Marmara
- Kepsut
- Bigadiç
- Manyas
- Havran
- Gönen
BALIKESIR HAVA DURUMU
8 Mayıs 2024 Çarşamba28 º
28 º / 7 ºEN SON HABERLER
- 1 Ayvalık’ta uyuşturucu operasyonu
- 2 Erdek’te uyuşturucu yuvalarına baskın: Ele geçirilenler “Yok artık!” dedirtti
- 3 Ayvalık’ta GMKA destekliyor kadınlar güçleniyor
- 4 Erdek Merkezli dolandırılık şebekesi 40 vatandaşı bu yöntemle dolandırdı!
- 5 Bandırma’da akılalmaz hırsızlık: Sanayiye bırakılan araçtan 15 farklı parça çaldılar
- 6 Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, “1 Mayıs İşçi Bayramı” dolayısıyla yürüyüş ve kutlama programı yapıldı
- 7 Erdek'te uyuşturucu operasyonu
- 8 Balıkesir’de yılın ilk istihdam verileri paylaşıldı
- 9 Kapıdağ Turizm Geliştirme Komisyonu’ndan ilk ziyaret
- 10 Midilli’de Türk tatilcilere “Miçotakis” sürprizi