Uraz Kaygılaroğlu: Çocuk sahibi olmamızdan daha ani ve riskli bir karardı...

Genç, yetenekli, başarılı, özgüvenli, komik ve eğlenceli bir çift… Uraz-Melis Kaygılaroğlu’dan bahsediyoruz. En son olarak Atv’deki Masum Değiliz dişinde başrol oyunculardan biri olarak yer alan, aynı zamanda çok başarılı bir sunucu olan Uraz Kaygılaroğlu, kendi gibi oyuncu Melis Kaygılaroğlu ile yaptığı aşk evliliği sonrasında en sempatik ünlü çiftler arasında yer aldılar. Evliliklerinin üzerinden 3 yıl gibi bir zaman geçtikten sonra da Ada ismini verdikleri tatlı mı tatlı kızlarını dünyaya getirdiler. Sempatik çift Bebeğim ve Biz dergisinin Haziran sayısı için çok özel bir röportaj verdi.

Giriş Tarihi: 29.5.2018 16:37 Son Güncelleme: 29.5.2018 16:41
Uraz Kaygılaroğlu: Çocuk sahibi olmamızdan daha ani ve riskli bir karardı...

Çocuk bakımıyla aranız nasıl? Ada'nın her şeyiyle ikiniz de yakından ilgileniyor musunuz?

Uraz: Çocuk bakımıyla aramız çok iyi. Melis bu konuda bir marka, ben açıkçası onun kadar başarılı değilim. Ben daha çok oyun saatlerini tercih ediyorum. Tam altının değişmesi gerektiği anda Melis'in sırası gelmiş oluyor. Yani şans, denk geliyor J

Melis: Şöyle açıklamak lazım: Ada ilk dünyaya geldiğinde Uraz'ın zaten çok yoğun olarak çalıştığı bir dönemdi. Baba Candır dizisi devam ediyordu. Sabah akşam sete giden birinden "Ay ne olur altını aç, ay ne olur gazını çıkar" demeye dilim varmadı açıkçası. Öyle başlayan süreç sonra böyle devam etti. Tabii bunun çevre faktörüyle de çok alakası var bence. Biz şanslı insanlardanız. Bir yardımcım var benim. Öyle olunca bütün bakımıyla ben ilgileniyorum, evet ama kendi bakımımla ilgili saatlerimde de yardımcıdan destek alabiliyorum. Böyle olunca da Uraz'ı hiçbir şeye zorlamak zorunda kalmadım. Uraz da o yüzden Ada'nın keyifli anlarında onunla ilgilenmeyi tercih ediyor. Karnı toksa, altı değişmişse Ada'yla ilgileniyor.

Uraz: Herkese de tavsiye ediyorum, böyle zamanlarda ilgilenin çocuklarla… :) Bunları böyle kalın puntoyla yazarsanız çok sevinirim. :)

ARKADAŞINA GÖNDER
Uraz Kaygılaroğlu: Çocuk sahibi olmamızdan daha ani ve riskli bir karardı...
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz
SON DAKİKA