Çorum’da dilenci çoraba sakladığı paralarla yakalandı

Çorum’da zabıta ekipleri dilencilere yönelik çalışmasını sürdürürken, yakalanan bir dilencinin paraları çantasındaki çorabın içine sakladığı ortaya çıktı.
Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayının gelmesiyle artış gözlenen dilencilere yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Yakalanan dilencilerin topladıkları paraları saklama yöntemleri de dikkat çekiyor. Zabıta ekiplerince daha önce yapılan çalışmalarda ekmek arasında ve ilaç kutusundan çıkan paralar bu kez de çorap içerisinden çıktı.
Y.Ö. isimli kadın dilenci hakkında idari para cezası uygulanırken dilencilik yoluyla toplanan 2 bin 235 TL'ye de el konuldu. Çorum Belediyesi Zabıta Müdürü İrfan Göyhan, özellikle cami civarları, alışveriş merkezleri ve yoğun olarak kullanılan ana arterleri mesken tutan dilencilere yönelik denetimlerin aralıksız olarak devam edeceğini ve vatandaşların kesinlikle bu tür dilencilere para vermemesi gerektiğini ifade etti.
CORUM İLÇELERİ
- Sungurlu
- Bayat
- Dodurga
- Boğazkale
- Ortaköy
- Alaca
- Kargı
- Laçin
- Uğurludağ
- İskilip
- Merkez
- Mecitözü
- Oğuzlar
- Osmancık
CORUM HAVA DURUMU
7 Mayıs 2025 Çarşamba27 º
27 º / 10 ºEN SON HABERLER
- 1 Çorum'da suç oranlarında azalma sürüyor
- 2 Çorumlu hayırsever Gazze'ye aracını bağışladı
- 3 Osmancık’ta 2 katlı müstakil evde yangın
- 4 Polis uygulamasından kaçan kamyonet sürücüsüne 35 bin ceza kesildi
- 5 Çorum’da örümcek korkusu kazayla bitti! Araç takla attı!
- 6 Çorum’da okul servisi balkona girdi: 2 öğrenci yaralandı
- 7 Otomobilin çarptığı motosikletteki 2 kişi yaralandı: 1'inin durumu ağır
- 8 Çorum’da yere izmarit atanlar drone ile tespit ediliyor! 8 kişiye cezai işlem uygulandı
- 9 Şehit Şenay Aybüke Yalçın Müzik Temalı Parkı Açıldı
- 10 Çorum’da ilginç kaza! Kamyon bahçe duvarında asılı kaldı