Giriş Tarihi: 17.03.2012

Rembrandt mutfakta

İlginç olurdu değil mi? Aslında şeflik de bir sanat değil mi? Zaten birçok şef ressamlardan ilham almamış mı? Örneğin carpaccio'nun yaratıcısı Giuseppe Cipriani, ressam Vittore Carpaccio'dan esinlenerek bu yemeği yaratmış. Salt Bistro'nun şefi Murat Bozok da, SALT'taki sergiye göre, her defasında farklı bir mönü uyguluyor. Sabancı Müzesi içindeki müzedechanga ise Rembrandt'tan ilham alarak özel bir mönü hazırlamış. Malumunuz, haziran ayının ilk haftasına kadar Sakıp Sabancı Müzesi'nde 'Rembrandt ve Çağdaşları - Hollanda Sanatının Altın çağı' sergisi devam edecek. Sergiyle birlikte müzenin restoranı da bir ilk başlatmış ve sergiye paralel son derece özel bir mönü hazırlamış. Rembrandt'ın, Elmalar ve Altın Çağ dönemi tablolarında yer alan yiyeceklerden yola çıkarak hazırlanan mönüye, Hüsrev İsfendiyaroğlu'nun klasik gitar dinletisi eşlik ediyor. Çarşamba ve cumartesi akşamları, saat 18.00'den sonra sunulan mönü, levrekli soğan çorbasıyla başlıyor mantar ve vişneli ördekli tartla devam ediyor. Kara kimyonlu lahana salatası, Emmental peyniri, şarapta baharatlı elma ve kaymak da mönünün diğer lezzetleri. www.changa-istanbul.com

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.