Çikolatalı pizza artık Ataşehir'de
ŞEFİN TAVSİYESİNİ İSTEYİN
Napoli doğumlu, ödüllü şef Enzo Carbone PiPa'nın kurucu ortaklarından ve mutfak direktörü. Onun ve executive şef Marco Russo'nun yaratıcılığını konuşturduğu menüde Napolitan odun-fırın pizzaları dikkat çekiyor. Eğer denk gelirseniz, bizzat şeften yemek tavsiyesi alabilirsiniz. Makarna sevenlere gnocchi ya da karides, porçini mantarı ve midyeyle hazırlanan pappardelle yememizi tavsiye ediyor. PiPa'nın en iyi tarafı evlere servis hizmetinin de olması. Müzikleri Utku Yıldırım'a emanet. Pazartesi, salı, çarşamba funk, disko ve nudisko, perşembe hip-hop, cuma funk ve house, cumartesi ise 80'ler 90'lar günü.
NİŞANTAŞI'NDA ÖZEL MENÜLER
PiPa'nın Nişantaşı subesiyle ilgili de biraz bilgi vereyim. Nişantaşı'nda saat 12.00-15.00 arasında 'power lunch' menü uygulaması başladı. İki farklı menüden birinin fiyatı 30, diğerininkiyse 38 TL. Buna bir kadeh içki ya da meşrubat da dahil. Saat 17.00-20.00 arasındaysa happy hour başlıyor. Bu kış birçok mekan happy hour konseptini başlatıyor. PiPa'da özel ev yapımı votka ve atıştırmalıklar ikram ediliyor. Tel: (0216) 324 15 52
EN SON HABERLER
- 1 Sanal dünya çocuklara okuldan tatlı geliyor
- 2 Öğrendiğinizde şaşıracağınız 4 önemli beslenme bilgisi
- 3 Oysa her şey çok iyi gidiyordu
- 4 Sokaklar tenis kortuna döndü
- 5 Her şey bu ülkenin çocukları için
- 6 Bir rüyanın peşinde
- 7 7/24 şehirde yaşam
- 8 Hiçbir doğruluğu olmayan beslenme önerileri
- 9 İnsana güvenmekten vazgeçmeyin
- 10 Küçük sanatçılar için büyük deneyimler