Balıkla et buluşunca
NEDEN DAHA PAHALI?
Biz, tulum peynirli yeşil salata ve ızgarada pişirilmiş dana kıvırcık istedik. Ana yemek olarak da tiger karides ve rib-eye (antrkot) tabağı ile kuzu sırt söyledik. Yanında acılı ayran ve detoks ıspanak suyu yudumladık. Salatanın bir özelliği yoktu. Etler ise lezzetliydi. Ancak birer porsiyon olarak ısmarlandığında tiger karidesin fiyatı 26 TL, rib-eye steak'inki ise 58 TL iken, ikisi birlikte sossuz ve garnitürsüz surf and turf tabağında buluştuklarında 129 TL etmelerinin hikmetini anlayamadım. Yemeğin üzerine kahvelerimizi yudumladık ve 272 TL hesap bıraktık.
BEĞENDİKLERİM
Kuruçeşme'de denize sıfır noktada şık bir mekan. Et çeşitleri zengin. İstenen kıvamda da pişiriliyor. Servis personeli de iyi.
BEĞENMEDİKLERİM
Menüde ne zeytinyağlı var, ne de hamur işi. Şık ve pahalı bir restoranın alkolsüz ne kadar ilgi çekeceğini zaman gösterecek.
Mutfak **** Servis **** Ambians ****
The Market Muallim Naci Cad. No: 56 Kuruçeşme Tel: 0 (212) 265 06 66
EN SON HABERLER
- 1 Sanal dünya çocuklara okuldan tatlı geliyor
- 2 Öğrendiğinizde şaşıracağınız 4 önemli beslenme bilgisi
- 3 Oysa her şey çok iyi gidiyordu
- 4 Sokaklar tenis kortuna döndü
- 5 Her şey bu ülkenin çocukları için
- 6 Bir rüyanın peşinde
- 7 7/24 şehirde yaşam
- 8 Hiçbir doğruluğu olmayan beslenme önerileri
- 9 İnsana güvenmekten vazgeçmeyin
- 10 Küçük sanatçılar için büyük deneyimler