Çekirdekten ağaca
Artık her cumartesi bu köşede bir limon çekirdeğinden ağaç yaratmanın heyecanını paylaşıp, kişisel gelişim duraklarını birlikte keşfe çıkacağız
KAZ DAĞLARI MANZARALI YEMEK KURSU
10 yıldan uzun bir süredir Kaz Dağları'nda Çamlıbel köyünde yaşayan Erhan Şeker ve eşi Nejla Şeker, seyahat tutkunlarının favori sitesi Trip Advisor'a da giren sevimli butik otelleri Zeytinbağı'nda her bahar yemek kursları düzenliyor. Bahçede yetiştirilen otların da kullanıldığı mevsimin ilk yemek kursu geçen haftaydı. Kaz Dağları'na ruhunu veren ünlü sanatçı Tuncel Kurtiz'in de anıldığı yemek çalışmalarında; yarma buğdaylı yabani ot çorbası, enginar tilkişen kavurma, kuzu etli çağla aşı favori tatlar oldu. Bol kahkahalı bu yemek kursu 25-26 Nisan'da tekrarlanacak, meraklısı kaçırmasın. (Tel: 0266 387 37 61)
ÜSKÜDAR BUGÜN EKOLOJİK PAZARINA KAVUŞUYOR
İstanbul'da Şişli, Selamiçeşme, Bakırköy, Beylikdüzü ve Kartal'da kurulan ekolojik pazarlar çoktan müdavimlerini yarattı. Her hafta yumurtasından domatesine kadar bu pazarlardan alanlar için bugünden itibaren yeni bir adres var: Yeryüzü Derneği'nin desteği ve belediyenin katkılarıyla her cumartesi Üsküdar Antikacılar Sokağı'nda karma bir pazar kurulacak. Bu renkli pazarda ekolojik ürünlerin yanı sıra bir de antika değeri taşıyan eşyalar, sanat eserleri ve ikinci el ürünler satılacak.
EN SON HABERLER
- 1 Hiçbir doğruluğu olmayan beslenme önerileri
- 2 İnsana güvenmekten vazgeçmeyin
- 3 Küçük sanatçılar için büyük deneyimler
- 4 Yelkovan kuşlarının peşi sıra
- 5 Üstümüz başımız leopar
- 6 Bu oyunun seyircileri, cesaretli insanlar
- 7 Zamanın ötesinde bir albüm
- 8 7/24 şehirde yaşam
- 9 Sınırları koruyalım
- 10 Dümdüz bir karın, incecik beden için bahar diyeti kılavuzu