Cumartesi 20.12.2014

2015 sürprizleriyle birlikte geliyor yıldızlar bu yıl neler söylüyorlar?

Yeni yıl tüm burçlar için heyecanlı haberler getirecek. Koçlar kariyer; Boğa, Oğlak ve Kova miras, Yengeç ve Başak ise aşk peşinde koşacak

KOÇ

İŞ:
Kaliteli işler sizi bekliyor. Eski ortaklıklar bitiyor yeni ortaklıklar başlıyor.
AŞK: Birçok Koç sürpriz evlilik kararı alacak. İlişkilerinde yenilikler olacak.
SAĞLIK: Karaciğer ve şeker testlerini yaptırın. Yeni bir diyet rejimi ile kendinizi yeniden yaratacaksınız.
Uranüs yıllardır burcunuzda ilerliyor. 2011 senesinden bu yana yaptığı yolculuk 2018 yıllarına kadar devam edecek. Yönetici gezegeniniz Mars yıl boyunca sekiz burcu dolaşarak turunu tamamlayacak. 2015 yılında Jüpiter 13 Ağustos'a kadar sizin aşk ve sosyal evinizde olacak ve beklediğiniz yaşam fırsatları ve renkli bir hayat grafiği sunacak. Artık ilişkilerinizde gerçek kimliğinizi istediğiniz gibi sergileyebileceksiniz. Aşk, evlilik ve cinsellik sizden yana olacak. Büyük bir hayran kitlesi kazanırken, artık herkesi olduğu gibi kabul etmeyi de öğrendiniz. İşinizle ilgili özgürlüğünüzü artık ortaya çıkarıyor, başarı aşk ve sosyal ilişkilerinizi canlandırmanın yollarını buluyorsunuz. Hareketli, gayretli ve sabırsız Koç burcunu bu yıl kariyer ve yükseliş bekliyor. Ün ve övgü sizin için önemli olacak. İşlerini değiştirmek isteyen Koçlara bol fırsat ve çok seçenek sunulacak. Düşüncelerinizi en iyi şekilde ifade ederek, yazma ve konuşma yeteneğinizi geliştireceksiniz. Bu sene yaşantınızda değişiklikler yapabileceksiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte yaptığınız ortak işlerden iyi kazançlar sağlayacaksınız. Hedeflerinize kavuşuyorsunuz.

BOĞA

İŞ: Miras sorunları çözülüyor. Düşünce sistemleri değişecek ve yaşama artık farklı bakacaklar.
AŞK: Varlıklı bir evlilik yapacaklar. Maddi konularda eşinin şansından faydalanacaklar. Yaz aylarında hayatının aşkıyla karşılaşabilirler.
SAĞLIK: Yıl boyunca hareketli ve enerjik olacaklar. Öfkeden uzak kalmaya dikkat etsinler. Sinir sistemleri testten geçiyor.
Ortalama üç yıl boyunca zıt burcunuz Satürn'den güçlü etkiler aldınız. Jüpiter 2014 17 Temmuz'dan sonra Aslan'da yolculuğuna başlarken size sert açılar verdi. 2015 yılının ilk altı ayında sizi biraz zorlayacak. Aile içi ilişkilerde sorumluluk duygularınızı yoğunlaştıracak. Kendinizi ifade etmekte zorlandığınız için, sizi yormayan ilişkileri tercih edebilirsiniz. 2015 yılının ikinci yarısında 13 Ağustos'ta Jüpiter'in Başak burcuna geçmesiyle bereketli bir döneme geçeceksiniz. Eski işler yeniden gündeme gelecek. Bazı kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız. Atılımlarınız ve sosyal çalışmalarınız için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sevdiğiniz işi yaptığınız zaman daha başarılı olduğunuzu göreceksiniz. Mars dönemlerinde tartışmalarda üstünlük sağlayacak, karşı taraf üzerinde etkin fikir hakimiyeti sağlayacaksınız. Yine aşk ilişkilerinizde yoğun bir tempo var. Partnerinizle önemli kararlar alacak, birçoğunuz evlenecek. Hatta bazılarınız evlilik tarihlerini öne alacaksınız. Fakat, Mars'ın güçlü etkisi aşk ve ortaklıklarınıza hareket kazandırırken, tartışma ve rekabet ortamları yaratacak. Yıl boyunca Satürn sekizinci evinizde ilerleyecek miras ve geçmişten size verilmesi gereken maddi kazançları belirleyecek.

İKİZLER

İŞ: Ortaklarıyla yeni karar alacaklar. Sabırlı olurlarsa ödül onları bekliyor.
AŞK: Bekledikleri evliliklere kavuşuyorlar. Mantıklı ortaklıklar kuracaklar. İlişkileri testten geçiyor.
SAĞLIK: Enerjileri çok iyi. Disiplinli, huzurlu bir hayat onlara yarayacak.
Bu yılı özetleyecek tek kelime varsa ilişkilerdir. Bu yıl tüm ilişkilerinizi mikroskop altına alacaksınız. Tabii ki en çok aşk ilişkileriniz gündeminizi oluşturacak. Eski dostlarınızı unuttuğunuz anlamına gelmiyor. Aksine hepsine zaman ayıracaksınız. Duygusal geçmişinizi gözden geçirmek için önemli bir yıl. Zıt burcunuz Yay'da ilerleyen Satürn etkisi oldukça önemli. Öğrendiklarinizi kullanmak konusunda Satürn size büyük bir öğreti sunacak. Siz artık geriye bakmamayı öğreniyorsunuz. Eski insan olmadığınızı fark edeceksiniz. Artık ilişkilerinizde bağımlılık konusunda, tercihlerinizi kullanmak zorunda kalacağınız şartlar karşınıza çıkacak. Bu yıl sağlam ilişkiler peşindesiniz. Ve bunu sağlayacak şartları tercih edecek ve daha seçici olacaksınız. Jüpiter 12 Ağustos'a kadar küçük ilişkilerinizi büyütecek. Eğitim ve öğretimle ilgili fırsatlar sunacak. 12 Ağustos 2015'den sonra emlak, aile ve aile içindeki şans fırsatları ayağınıza gelecek.

YENGEÇ

İŞ: İstedikleri paraya kavuşuyorlar. Seyahatleri artacak. İletişimde başarılı olacaklar. Kendilerini aşıyorlar. Disiplinli çalışmak zorundalar.
AŞK: Yeni aşklar onları bekliyor. Flörtleri büyük aşka dönüşecek. Sınıf atlıyorlar. İş arkadaşlıkları ve dostlukları evlilik getirebilir.
SAĞLIK: Sağlıkları testten geçiyor. Erken yatıp erken kalksınlar. Disiplinli yaşamak zorundalar, depresyona dikkat.
Yılın ilk altı ayı maddi konuda Jüpiter destek vermeye devam ediyor. Aşk gezegeniniz Mars size yıl içinde sekiz burç gezerek yüksek frekans verecek. Beklediğiniz heyecanlara teslim olmama savaşı vereceksiniz. Kayıplarınızı düşünecek zamanınız yok ve karşınıza çıkacak fırsatlar karşısında bocalayacaksınız. Gözünüzü korkutmak istemiyoruz ama ani değişimlere hazır olun. Bu yıl iş hayatınızla ilgili yeni bir düzen anlayışına geçiyorsunuz. Güçlü bir kadro kurmalısınız. Sizi destekleyecek kişileri iyi seçmelisiniz. Çalışma evinize 2014'te yerleşen Satürn sizi testten geçirecek. Ayrıntılar üzerinde çok duracaksınız. Yanlış anlaşılmalar nedeniyle gergin ortamlar meydana gelebilir.

BAŞAK

İŞ: Aile ve iş sorumluluğunuz artıyor. Evinizle ilgili yeni kararlar alacaksınız. Arzuladığınız mülke kavuşuyorsunuz. Hayatınızda sabırlı olmayı öğrenmelisiniz. Bol fırsatlı günler sizi bekliyor.
AŞK: Enerjiniz yükseliyor. Aşk hayalleriniz gerçekleşiyor. Bol şanslı bir yıl sizi bekliyor.
SAĞLIK: Bu yıl sağlığınız mükemmel. Diyet ve detoks programlarını başarıyla uygulayacaksınız. Uykusuz kalmamaya özen gösterin.
Jüpiter 12 Ağustos'a kadar 12. bilinçaltı evinizden size muhteşem bir enerji desteği verecek. 12 Ağustos'ta kişisel evinizde ilerleyecek. 2015 yılında şans kapınızda bekliyor. Ruhsal anlamda kendinizi güçlü hissedeceğiniz bir yıl. Eğlenceli ve sizi oyalayan yolculuklar da gündeme gelecek. Aşkın her türlü halinden yararlanacak ve duygularınızı besleyen tüm donelere açık olacaksınız. Yaşamı sorgularken kafanızdaki soruların cevabını da bulacaksınız. Rutinleşmiş bazı şartların değiştiğini gözleyeceksiniz. Yaşamınızda etkisi uzun sürecek başlangıçlar için önemli bir yıl geçireceksiniz. Yaşamınızla ilgili oluşumları izlerken, gelecekteki yaşam dilimlerini bir film gibi görebileceksiniz. Pratik davranışlarınızla birçok kişinin önüne geçerken, kişisel ilişkilerinizde rekabet ortamı yaratacaksınız. Kişiliğinizin ve düşüncelerinizin genişlediğini hissedeceksiniz. İmkansız gibi görünen düşüncelerin çok da önemli olmadığını görmek, sizi farklı bir sorgulamaya itecek. Aile bağlarının ne kadar önemli olduğunu hissedeceksiniz. 2015 yılında düşündüğünüz birçok şeyi yaşama geçireceksiniz.

ASLAN

İŞ: Tüm fırsatlar ayağınıza gelecek. Bolluk ve bereket sizden yana. Bu yıl para kazanmaya devam ediyorsunuz. Biriktirmeyi öğrenin.
AŞK: Aşk hayatınız düzene giriyor. Kaliteden yanasınız. Bu yıl üst düzey aşklar sizi bekliyor. Ciddi kararlar alacaksınız.
SAĞLIK: Sağlıklı beslenmelisiniz. Geçmiş beslenme düzeninden vazgeçiyor ve yaşantınıza yeni düzen getiriyorsunuz.
Bu yıl Satürn aşk ve sosyal evinizde ilerlemeye başladı. Geçtiğimiz yıl 24 Aralık'ta Yay burcuna geçerek artık sizin aşk ve sosyal evinizde 2,5 yıl süre kalacak. Aşklarınızı sorgulayacaksınız. Jüpiter yılın ikinci yarısında finans evinizde kalacak. Maddi açıdan parlak bir dönemde olacaksınız. Kariyerinizi güçlendirmek için dışarıdan yardım almadan kendi gücünüzü ve fırsatları rahatlıkla kullanacaksınız. Sosyal çevre maddi kazançlarınızı arttırma konusunda size yardımcı olacak. Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli olmalı, unutmayın. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken, sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz. Tutkular, duygular ve ilginç fanteziler ortaya çıkacak. Bazı Aslanlar aile büyüklerinden destek görecek ve kariyer sahibi olan kişilerden alacakları takviye ile önemli adımlar atacak. İşyeri dostlukları ve arkadaşlıkları pekişirken, şirket içi aşklar filizlenebilir. Çevrenin desteğiyle güçlü organizasyonların altına imza atacaklar ve yeni yapıtlar ortaya çıkaracaklar. Enerji kapasitenizin sınırlarını zorlayacaksınız. Satürn yapacağınız tüm işlerde sağlam bir şekilde ilerlemenizi sağlayacak.

TERAZİ

İŞ: Sürpriz iş tekliflerine hazır olun. Dostlarınızı ve arkadaşlarınızı testten geçiriyorsunuz. Ayrıntılardan sıkılacaksınız.
AŞK: Çılgın aşklara hazır olun. Sıra dışı maceralar ilginizi çekiyor. Alışılmışın dışında kişiler hayatınıza girebilir. Çevrenizi sınıyorsunuz. Aniden evleneceksiniz.
SAĞLIK: Uykusuz kalmamalısınız. Yakınlarınızın sağlık sorunlarıyla ilgileneceksiniz. Ayaklarınızla ilgili problemleri önemseyin.
Satürn yılın büyük bir kısmı iletişim evinde kalacak. 16 Haziran-19 Eylül arası finans evinize geçerek tekrar iletişim evinizdeki yolculuğuna devam edecek. Geçmişte yaşadığınız bir ilişkinin tekrar gündeme gelmesi söz konusu. Önceki zamanlarda verdiğiniz kararları uygulama olanağı bulacaksınız. 2015 yılında zihniniz yeni değişimlere hazır. Felsefi yeteneğiniz daha da yoğunlaşacak ve fikirlerinizi çevrenize anlatma konusunda başarılı olacaksınız. Düşündüğünüz konuları gerçekleştirme çabası içinde eski alışkanlıklarınızı gözden geçirecek, gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacak ve yeni bir şeyler yaratma konusunda gayretli olacaksınız. Tartışmalardan uzak kalmalı ve fikirlerinizi savunurken kırıcı olmamaya çalışmalısınız. Arkadaşlarınızla birlikte ideallerinizi gerçekleştirecek seyahatler yapabilir, kariyerinizi destekleyecek önemli kişilerle bir arada olabilirsiniz. Bu birlikteliklerden kazanımlar sağlayacaksınız. Sürpriz evlilikler sizi bekliyor. Yılın ilk altı ayında Jüpiter yenilikler sunarken diğer yarısında dileklerinizi yerine getirecek

AKREP

İŞ: Para konularına daha ciddi bakacaksınız. Maddi alanda disiplinli hareket etmeyi öğreneceksiniz. Bu yıl kaliteli bir yaşam savaşı içinde olacaksınız. Yatırım yapma yılınız.
AŞK: Romantik aşklar sizi bekliyor. Eski olayları geride bırakıyorsunuz. Zor ilişkilerden geçtiniz. Nasıl davranmanız gerektiğini artık biliyorsunuz. SAĞLIK: Öfkelerinizi yenmelisiniz. Kin tutmaktan vazgeçmelisiniz.
Uzun bir Satürn dönemi geçirdiniz. Risklerden korkmamayı öğrendiniz artık. Bir zamanlar denge ve düzen der, başka bir şey demezdiniz. Geçmiş yıllarınızda birçok hayal kırıklığı yaşadınız. Eskiyi unutmak istiyorsunuz. Bu yıl yaşam kaliteniz yükseliyor. Satürn para evinizi denetlemeye hazırlanıyor. Paranızın değerini biliyor olmanız sizi olumlu yatırımlara yöneltecek. Satürn ortalama 2.5 yıl para evinizde olacak. Maddi hırslarınız ön planda olacak. Kendinizi güven içinde hissetmek istiyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. Yıl boyunca Neptün aşk ve sosyal evinizde ilerleyecek ve tüm romantik duygularınız sizi sarıp sarmalayacak. Sosyal konularda, arzu ettiğiniz halde şimdiye kadar yapamadığınız aktiviteler üzerinde yoğunlaşmalısınız. Çalışma ve sağlık evinizde Uranüs değişim rüzgarları estirmeye devam edecek. Jüpiter 12 Ağustos'ta 11. yenilikler evinizde size sürpriz değişimler getirecek ve çevre şartlarınızı yeniden şekillendirecek.

YAY

İŞ: Ciddi işler yapacaksınız. Sorumluluklarınızı yerine getireceksiniz. Çıtanız yükseliyor.
AŞK: Birçok Yay evlilik yapacak. Sorumlu ilişkiler içinde olacaklar. Aşkta suya yazı yazmayacaklar. Evliliklerini testten geçirecekler.
SAĞLIK: Sağlıklar konularında disiplinli olacaklar. Kronik hastalıklarına kesin çözüm bulunacak. Ayaklar ve karaciğer hassaslaşabilir. Yeni bir diyete başlayacaklar.
Yayları farklı bir yıl bekliyor. Hırsları, her zamanki gibi ruhsal gelişimleri ile yarışıyor. Satürn tam 2.5 yıl Yay burcunda kalacak. Kişilikleri itibarı ile olgun bir yapı sergilerken, sosyal ilişkileri artacak. Ciddi evlilik projeleri olan, aşklar peşinde olacaklar. Kararlı ve istikrarlı davranacaklar. Büyük ve önemli projelerin altına imza atarlar tam anlamıyla konsantre olacakları enerji düzeyine ulaşacaklar. Yatırımlarını yeniden düzenleyecek, işlerinde gösterecekleri başarılarla birlikte bekledikleri kariyer yolunu kendilerine açacaklar. Uranüs ve Jüpiter etkisiyle, gündemlerinde yoğun seyahatler görünüyor. Bir çoğunuz geriye baktığı zaman, artık yaşamınızın eskisi gibi olmadığını fark etti. Bu değişimlerden hoşnut kalmadığınız günler oldu. Bazen sıkıldınız ve değişen şartlarınıza isyan ettiniz fakat yeni şartlara da çok çabuk uyum sağladınız. Sizin yapmanız gereken tek şey süreçlerin gelişimi ve varılan sonuçları "neden-niçin" çerçevesinde ele alarak, hatalarınızdan ders çıkarmanız ve size sunulacak pozitif etkilerin keyfini çıkarmak olmalıdır. Yeni tanışacağınız kişilerle fikir jimnastikleri yapacaksınız. Yaratıcılığınızı en iyi şekilde kullanarak, değişik düşünceler yaşayacaksınız.

OĞLAK

İŞ: Radikal değişimlere devam ediyorsunuz. Derin düşünmek size iyi gelecek. Hayatınıza kesin çözümler getireceksiniz. Disiplin sizin adresiniz. Araştırmacı yönünüz ortaya çıkıyor.
AŞK: Aşk hayatınızı sorguluyorsunuz. Hatalarınıza sahip çıkıyorsunuz. Hedeflerinizde kilitleniyorsunuz. Uzun yol arkadaşınızı seçiyorsunuz. Yıllara dayanan bir beraberlik bitebilir.
SAĞLIK: Kol ve bacaklarınızla ilgili problemler gündeme gelebilir. Sinir sisteminizi korumalısınız. Mineral ağırlıklı beslenmelisiniz. Alerjik durumlarınızı kontrol altına almasınız.

Yönetici gezegeniniz Satürn Yay'da başlattığı yolculuğa, devam ediyor ve daha aylarca 12. evinizde kalarak bilinçaltı evinizdeki konuları etkileyecek. Satürn, yaşama bakış açınızda ve finans konularında zor hedeflere kilitlenmenizi sağlayacak. İstekleriniz konusunda gerçekçi olmalısınız. Satürn, ütopik değil mantıklıdır. Kişisel isteklerinizle ilgili konularda özveride bulunmanız gerekebilir. Size bir katkı getirecek her türlü koşulu defalarca gözden geçirmek zorundasınız. Satürn, yapacağınız işleri kurallar dahilinde kullanmanızı ister. Eğer siz ona uyarsanız o da size istediğiniz şartları sunar. Yaptığınız işten eminseniz, size daha fazla deneyim kazandıracak koşullar yaratır. O, öğretmen bir gezegendir, sizin burcunuzu yönetir. Akrep'in yönetici gezegeni Plüton artık burcunuza yerleşmeye hazırlanıyor. Önümüzdeki yıllarda sizdeki radikal değişimleri göreceksiniz. Yılın ilk altı ayı hukuksal sorunlarınız ve mirasla ilgili konuları kapsayan 8. evden Jüpiter destek verecek. Daha sonra Başak burcuna geçerek, yurtdışı işleriniz gündeme gelecek.

KOVA

İŞ: Kariyer hayatınız canlanıyor. Güçlü dostlarla işbirliği gündeme gelecek. Hayal ettiğiniz maddi güç ve istekleriniz gerçekleşecek. Partnerinizin maddi gücünden faydalanacaksınız. Miras konularına odaklanacaksınız.
AŞK: Beklenmeyen evlilik fırsatları ve teklifleri aklınızı karıştıracak. Bol seyahatli günlerinizi olacak.
SAĞLIK: Sindirim sisteminizi yormayın. Ayaklarınız ve bel kaslarınız hassaslaşabilir.
2015 yılında üst seviyelerde bir aşka hazır mısınız? Önünüzde çok güzel ve ilginç fırsat çıkacak. Siz özenli, duygusal ilişkilerden hoşlanıyor ve dostluklarınızı da bu yönde seçiyorsunuz. Bazılarınız, gireceğiniz topluluklarda duygusal ve romantik ilişkiler yaşayacak. İş yaptığınız kişilerin size olan ilgileri hoşunuza gidecek ve bazılarınız eski aşklarıyla ilgili duygularını testten geçirecek. Pratik zekanızı akılla birleştirecek ve kişisel ilişkilerinizi güçlü bir şekilde etkileyeceksiniz. Önemli anlaşmalar yapmak için, özel fırsatlar yakalayacaksınız. Para sizin için değerli olacak. Kariyerinizle ilgili gelişmeler parasal konularınıza yansıyacak. İstediğiniz anlaşmaları yapacaksınız. Sizden yaşça büyük yöneticilerin desteğini göreceksiniz. Size maddi çıkar sağlayacak kişilerle iş yapacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle büyük projeler üretecek, yaşama daha olgun ve farklı bakmaya başlayacaksınız. Hayatın doğal yapılanması içinde her şeyi çok kolay çözerek, taşları yerine oturtacaksınız. Bilgeliğinizden faydalanacak çok kişiye önderlik yapacaksınız.

BALIK

İŞ: İş ortaklıkları şans getirecek. Ani gelişen fırsatlardan faydalanacaksınız. İş teklifleri artacak. Önemli ortaklıklar sizi bekliyor.
AŞK: Bu yıl evlilik kapınız çalabilir. Ani gelişen özel arkadaşlıklar mutlu sona gidebilir. Hayalleriniz sizi istediğiniz noktaya getirecek.
SAĞLIK: Bu yıl sağlığınız muhteşem görünüyor. Kilo alma probleminizi denetlemelisiniz. Şirin biriyken birden kilolarınız artabilir.
Yönetici gezegeniniz Neptün, yıllarca burcunuzda ilerleyecek ve hayallerinizi gerçekleştirmeye yardım edecek. Bilinçaltınız seneler geçtikçe güçlendi. Son yıllarda yaşadığınız aşırı uçlardaki olaylar yüzünden hayatınızın romanını yazabilirsiniz. Genel olarak sakin bir yapınız olmasına rağmen 13 Mart 2011 yılına kadar burcunuzda kalan Uranüs'ün etkisiyle sinirli ve hareketli bir yapıya sahip oldunuz. Sizin eski halinizi bilenler için oldukça şaşırtıcı ve dikkate alınması gereken bir durum. Sezgisel yetenekleriniz daha da artıyor ve spiritüel konular belki şimdiye kadar hiç ilginizi çekmemişti. Artık içinizden geçen her şeyi kolayca yaşama dökebileceksiniz. Uzak yollarla ilgili şanslar sizden yana. Yıl boyunca Satürn 10. kariyer evinizdeki destekleyici etkilerini sizden esirgemeyecek. Üst düzeyde çalışmak istiyorsanız; gerekli fırsatları karşınıza çıkaracak ve işinizle ilgili uygun ortamları yaratacak. İletişiminizi kuvvetlendirecek ve aklınızı şansınızla birleştireceksiniz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.